Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μια αποκάλυψη ο Λουτσέσκου - Είναι σαν Θεός για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»!
| 2018-09-21 20:14:00

«Μια αποκάλυψη ο Λουτσέσκου - Είναι σαν Θεός για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»!

Sportdog Team
«Μια αποκάλυψη ο Λουτσέσκου - Είναι σαν Θεός για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»!

Αποθέωση για τον Ρουμάνο κόουτς του Δικεφάλου.

Ένας εκ των χορηγών του ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να εκφράσει  τον σεβασμό προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, μέσω ενός ρουμάνικου ΜΜΕ, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για τον 49χρονο προπονητή, θέλοντας ωστόσο να κρατήσει την ανωνυμία του. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Μας κατέκτησε όλους. Έχει εξαιρετική ποιότητα σαν άνθρωπος. Πάντοτε έχει μία νέα ιδέα και κάτι αποκαλυπτικό να πει. Δεν υπάρχει συνέντευξη Τύπου, στην οποία δεν καταλαβαίνεις ότι έχει να στείλει κάποιο μήνυμα. Είναι απόλαυση να τον ακούς. Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ είναι μία ευχάριστη αποκάλυψη ο Λουτσέσκου. Μιλάει με ψυχή και βγάζει πάθος σε ότι και αν έχει να πει. Βλέπεις από τη συμπεριφορά του ότι δεν είναι ψεύτικος. Είναι μία από τις μεγαλύτερες προσθήκες του ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια.

Για εμάς σαν χορηγούς του ΠΑΟΚ, είναι τιμή να υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στο σύλλογο. Έχει πετύχει εκπληκτικές επιδόσεις με τον Λουτσέσκου στον πάγκο του και ο τρόπος που αντέδρασε μετά τα όσα συνέβησαν με την ΑΕΚ, έδειξε πάνω από όλα ότι είναι ένας τζέντλεμαν. Ακόμα και όταν ήταν πολύ θυμωμένος και είπε κάποια σκληρά πράγματα, ποτέ δεν έχασε το σεβασμό του και αυτό μετράει πάνω από όλα. Δεν θέλω δημοσιότητα. Είναι σαν Θεός για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags