Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μπαμ» στον Ολυμπιακό με τον Καμαρά - Σενάριο αρπαγής του από τον... - Αυτή είναι η αλήθεια
| 2018-09-21 23:30:00

«Μπαμ» στον Ολυμπιακό με τον Καμαρά - Σενάριο αρπαγής του από τον... - Αυτή είναι η αλήθεια

του Παναγιώτη Νικολάου
«Μπαμ» στον Ολυμπιακό με τον Καμαρά - Σενάριο αρπαγής του από τον... - Αυτή είναι η αλήθεια

Τι συμβαίνει με τον μέσο των ερυθρολεύκων; Κλικ για να μάθεις.

O Mαντί Καμαρά αποτελεί σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της σεζόν για τον Ολυμπιακό, καθώς έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με την απόδοσή του και το γεγονός ότι έχει πάρει φανέλα βασικού, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην τον βγάζει από την ενδεκάδα.

Οι μετοχές του νεαρού αμυντικού χαφ έχουν ανέβει θεαματικά και ήδη το όνομά του έχει αρχίσει να γράφεται στα μπλοκάκια scouts από όλη την Ευρώπη.

Όπως είναι λογικό, ο Καμαρά αποτελεί ένα από τα «καυτά» ονόματα της αγοράς, γεγονός που δίνει τροφή σε διάφορα σενάρια για το μέλλον του.

Για παράδειγμα, γράφεται τις τελευταίες ημέρες στην Αγγλία ότι η Νιούκαστλ παρακολουθεί τον παίκτη και εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησής του. Ωστόσο, η φημολογία αυτή έχει προέλθει από ελληνικά ρεπορτάζ, τα οποία οι Άγγλοι επικαλούνται. Με τη σειρά του, το αγγλικό δημοσίευμα αναπαρήχθη στην Ελλάδα ως πληροφορία από την Αγγλία.

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν προκύπτει από τις πληροφορίες μας τόσο σοβαρό ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον παίκτη.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα κι αν η αγγλική ομάδα αποφασίσει να κινηθεί για την απόκτησή του, ο νεαρός άσος δεν δύναται να παίξει ακόμα στην Premier League, αφού δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών. Κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να εξασφαλίσει άδεια εργασίας από την αγγλική ομοσπονδία.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός με βασικό παικταρά του Ολυμπιακού - Τραβάνε το σχοινί - Στα δικαστήρια οι δύο πλευρές

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags