Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο κακός χαμός από το πουθενά - Ψάχνονται όλοι στον Παναθηναϊκό - Νέα φοβερή εξέλιξη
| 2018-09-21 22:00:00

Ο κακός χαμός από το πουθενά - Ψάχνονται όλοι στον Παναθηναϊκό - Νέα φοβερή εξέλιξη

του Νίκου Στεργίου
Ο κακός χαμός από το πουθενά - Ψάχνονται όλοι στον Παναθηναϊκό - Νέα φοβερή εξέλιξη

Θα μπει ο Παϊρόζ; Που... εξαφανίστηκε; Τι θα γίνει τώρα; Όλα εδώ.

Χωρίς τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ή κάποιο εκπρόσωπό του πραγματοποιήθηκε η σημερινή Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού, όπου εγκρίθηκε και τυπικά η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Πλέον, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει ό,τι έπρεπε να γίνει από την πλευρά του για να παραδώσει την πράσινη ΠΑΕ και από εδώ και πέρα η "μπάλα" βρίσκεται στο γήπεδο του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

Ο Παϊρόζ θα πρέπει μέσα στο επόμενο τρίμηνο (ή τετράμηνο αν δοθεί παράταση) να εμφανίσει τα χρήματα της ΑΜΚ και να πάρει, έτσι, στα χέρια του τις μετοχές του Τριφυλλιού.

Παρόλα αυτά, η σημερινή Γενική Συνέλευση δείχνει ότι τα πράγματα πάνε βάσει σχεδιασμού Αλαφούζου, καθώς όλα μέχρι τώρα συνηγορούν στο ότι ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τον Έλληνα επιχειρηματία. Εκτός, φυσικά, αν κάνει το come back ο Ταϊλανδός.

Και αυτό μόνο άσχημα δεν έχει βγει στο Τριφύλλι, όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού η παρουσία των πιτσιρικάδων υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη, είναι μέχρι στιγμής εντυπωσιακή (3 στα 3 στο πρωτάθλημα).

Την ίδια στιγμή, πάντως, άλλες φήμες, θέλουν τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ να βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι δύο τους παρουσιάζονται να σχεδιάζουν την επόμενη μέρα για την ΠΑΕ, περιμένοντας να τρέξει προεκλογικά το μεγάλο πρότζεκτ του «Athens Alive», προκειμένου η ομάδα να προχωρήσει παράλληλα την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την κατασκευή νέου γηπέδου.

Κάτι που επίσης μοιάζει εξαιρετικά απίθανο, αν και σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν πως επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν γίνει και πως δεν αποκλείεται να υπάρξει συνεργασία ανάμεσα στον Ταϊλανδό και το αφεντικό της ΚΑΕ με αφορμή το θέμα του γηπέδου.

Το σίγουρο είναι, όμως, πως η απουσία του Παϊρόζ από την Συνέλευση, όπως και το θολό τοπίο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπό του, όλους αυτούς τους μήνες που παρουσιάζεται ως υποψήφιος επενδυτής του Παναθηναϊκού, έχουν προκαλέσει μεγάλη δυσφορία, αλλά και πολλές απορίες στον κόσμο της ομάδας.

Όπως σημείωναν, μάλιστα, χαρακτηριστικά οι Βασίλης Κωνσταντίνου και Στράτος Σωπήλης στην ΓΣ, μόνο οι Αλαφούζος και Παϊρόζ γνωρίζουν τι ακριβώς "παίζει" και καθυστερεί το deal. Άρα, όλοι οι υπόλοιποι κινούνται στο σκοτάδι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φοβερή αποκάλυψη: Γιατί δεν μπαίνει ο Παϊρόζ, ποιος τον φρενάρει - Ατάκα-φωτιά για... Μαρινάκη-Ιβάν

Απίστευτες φήμες - Βαράει... κανόνι το deal με Παϊρόζ; - «Εμπλοκή» Τσίπρα, τι «δείχνει» ο Δημήτρης​

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags