Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σεισμός» στην Τούμπα - Άναψε φωτιές ο Λουτσέσκου - Χαμός και στα αποδυτήρια - Παίκτες στα κόκκινα
| 2018-09-25 23:15:00

«Σεισμός» στην Τούμπα - Άναψε φωτιές ο Λουτσέσκου - Χαμός και στα αποδυτήρια - Παίκτες στα κόκκινα

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Σεισμός» στην Τούμπα - Άναψε φωτιές ο Λουτσέσκου - Χαμός και στα αποδυτήρια - Παίκτες στα κόκκινα

Σκάει βόμβα, το ξέρουν στον ΠΑΟΚ και τρέχουν πανικόβλητοι.

Σάλος έχει προκληθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τις νέες δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για την... χιτλερική Γερμανία. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε σε ρουμανικό Μέσο και συνέκρινε εκ νέου τα όσα έγιναν πέρυσι με την ΑΕΚ, με τη... ναζιστική Γερμανία!

Όπως είναι λογικό, αυτές οι δηλώσεις δεν ήχησαν καλά ούτε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, που θα προσπαθήσουν να χαράξουν από τώρα την υπερασπιστική τους τακτική για τον Ρουμάνο προπονητή, κάτι που φάνηκε και από το ποστάρισμα του Κυριάκου Κυριάκου.

Και λέμε "υπερασπιστική", καθώς όλα δείχνουν ότι φέτος δύσκολα θα αποφευχθεί η καταγγελία κατά του Λουτσέσκου και μάλιστα γράφτηκε στο διαδίκτυο ότι ένα μέρος ΑΕΚτζήδων σκέφτεται σοβαρά να μηνύσει τον Ρουμάνο για ό,τι έχει πει και έχει δηλώσει κατά της Ένωσης.

Είναι επίσης σχεδόν σίγουρο ότι όποια καταγγελία και να γίνει, δεν θα είναι μόνο οπαδική, αλλά θα πρόκειται για νομική πράξη, η οποία δεν θα "εγκλωβίζεται" στο -αλλαγμένο από φέτος- νομικό πλαίσιο του αθλητικού δικαίου. 

Μοιάζει δεδομένο, λοιπόν, πως στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι με τέτοιες δηλώσεις δημιουργείται αναταραχή και θα προσπαθήσουν να χαράξουν από τώρα την "πολιτική" τους σε μελλοντικές, παρόμοιου στυλ περιπτώσεις.

Παραδειγματική τιμωρία για Ουάρντα

Εκτός ομάδας για τα ντέρμπι με Άρη για το Κύπελλο και Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα θα μείνει ο Αμρ Ουάρντα μετά τη νέα του αντίδραση για το γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ. Ενα θέμα που είδε σήμερα φως της δημοσιότητας, αλλά το Sportdog το είχε αναδείξει από τη Δευτέρα κιόλας.

Στο εν λόγω θέμα αξίζει να αναφέρουμε δύο υποσημειώσεις, που δείχνουν πολλά για όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ. Πρώτον, η απόφαση για τιμωρία του Ουάρντα είναι αποκλειστικά του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος γνωρίζει το πόσο σημαντικός είναι ο Αιγύπτιος, όμως συνάμα ξέρει ότι τέτοιες ενέργειες κάνουν κακό στην συνολική λειτουργία της ομάδας.

Πάντως, κυκλοφορεί έντονα ότι ο Ρουμάνος κόουτς ήθελε πιο αυστηρή τιμωρία για τον Ουάρντα, αλλά τελικά συμβιβάστηκε με τον αποκλεισμό από τους δύο επόμενους αγώνες.

Και δεύτερον, δεν είναι μόνο ο Ουάρντα που παρουσιάζει θέματα συμπεριφοράς στον Δικέφαλο του Βορρά, απλώς χρησιμοποιείται η συγκεκριμένη τιμωρία, ώστε να δράσει παραδειγματικά για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποστ - κόλαση από Σαββίδη για Λουτσέσκου μετά τις δηλώσεις του Ρουμάνου! (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags