Facebook Pixel «Τρελάθηκε» ο Μαρτίνς - Γιατί «τελείωσε» τον Τουρέ - Όλα τούμπα με Γκιλιέρμε - Ποιους στέλνει στην εξέδρα
| 2018-09-28 10:21:00

«Τρελάθηκε» ο Μαρτίνς - Γιατί «τελείωσε» τον Τουρέ - Όλα τούμπα με Γκιλιέρμε - Ποιους στέλνει εξέδρα

του Παναγιώτη Νικολάου
«Τρελάθηκε» ο Μαρτίνς - Γιατί «τελείωσε» τον Τουρέ - Όλα τούμπα με Γκιλιέρμε - Ποιους στέλνει εξέδρα

Τρελή ανατροπή και με Σισέ, αυτοί «τρώνε» Μπουχαλάκη, Τσιμίκα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε το αυτονόητο χθες στο ματς Κυπέλλου απέναντι στον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη, ανοίγοντας το ροτέισον, όπως ζητούσαν πολλοί εδώ και καιρό, χρησιμοποιώντας επτά παίκτες που μέχρι τώρα είχαν μηδενικό χρόνο συμμετοχής.

Βέβαια, το ζητούμενο είναι τι θα κάνει στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια, από τη στιγμή, μάλιστα, που οι περισσότεροι παίκτες που έπαιξαν χθες έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία και έβαλαν στον Πορτογάλο τεχνικό ευχάριστους «πονοκεφάλους» ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα (ΠΑΟΚ εντός) και Ευρωπή (Μίλαν εκτός). 

Πρώτος απ’ όλους, ο Γιάγια Τουρέ, ο οποίος όσο αγωνίστηκε (60 λεπτά), πρόλαβε να δείξει τη μεγάλη του κλάση. Μάλιστα, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να τον αφήσει στο γήπεδο μέχρι να τον «τελειώσει» από δυνάμεις, προκειμένου να αρχίσει να τον «στρώνει» στην κυριολεξία από το μηδέν. Στα προσεχή παιχνίδια, άλλωστε, ο Ιβοριανός σούπερ σταρ αναμένεται να είναι τουλάχιστον στην αποστολή.

Παράλληλα, εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ήταν και ο Γκιλιέρμε, ο οποίος φάνηκε ότι περίμενε πώς και πώς να αγωνιστεί. Ο Βραζιλιάνος μέσος, μετά απ’ αυτή την εμφάνιση, πολύ δύσκολα δε θα χρησιμοποιηθεί από τον Πέδρο Μαρτίνς στα επόμενα ματς, ενώ δεν αποκλείεται, μάλιστα, να πάρει άμεσα φανέλα βασικού αντί του Ανδρέα Μπουχαλάκη, αποδεικνύοντας πως, πλέον, δεν υπάρχει κανένα «θέμα» με τον προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, στο ροτέισον του Πέδρο Μαρτίνς δεν αποκλείεται να μπει και ο Λεονάρντο Κούτρης, ο οποίος επίσης ήταν πολύ καλός, προκειμένου να δώσει ανάσες στον Κώστα Τσιμίκα που έχει τραβήξει πολύ κουπί από την αρχή της σεζόν. Το ίδιο μπορεί συμβεί και με τον Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος απέδειξε χθες ότι μάλλον δικαιούται να πάρει ευκαιρίες αντί του Ράντερικ Μιράντα (για ένα ακόμα ματς ήταν μέτριος).

Όσον αφορά τους υπόλοιπους που διακρίθηκαν, πολύ δύσκολα θα μπορέσουν, τουλάχιστον άμεσα, να βρουν χώρο έστω και στην αποστολή, κάτι που δείχνει πόσο μεγάλο και ποιοτικό ρόστερ διαθέτει ο Ολυμπιακός. Ο λόγος για τους Θανάση Ανδρούτσο, Δημήτρη Μάνο και Μάριο Βρουσάι, οι οποίοι παρά την καλή τους εικόνα αναμένεται να δουν τα επόμενα παιχνίδια από την... εξέδρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags