Facebook Pixel «Να εξετάσουν το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων»
| 2011-08-30 19:20:00

«Να εξετάσουν το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων»

«Να εξετάσουν το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων»

Ο Κώστας Πηλαδάκης μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα, σημειώνοντας πως συνεχώς πάμε «μπρος – πίσω», ενώ ανέφερε για την Σούπερ Λιγκ, πως ίσως πρέπει να αυξηθούν οι ομάδες για τη νέα περίοδο.

Μιλώντας στον NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6 o Κώστας Πηλαδάκης υπογράμμισε πως «στο ελληνικό ποδόσφαιρο συμβαίνουν εξωφρενικά δυσάρεστα πράγματα. Πάμε συνέχεια πίσω μπρος. Είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση. Όσο για εμάς από τη στιγμή που φαίνεται να έχουμε αδικηθεί πέρυσι στη Σούπερ Λίγκα σε συγκεκριμένα παιχνίδια, δεν είναι ευχάριστο να βλέπουμε να παίζουν στο πρωτάθλημα άλλες ομάδες και όχι εμείς».

Παράλληλα τόνισε ότι «μας πνίγει το δίκιο» αλλά και πως «προσωπικά περιμένω μέσα στις επόμενες δυο-τρεις εβδομάδες να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Εκτός αυτού κατέστησε σαφές πως «σίγουρα μετάνιωσα που έφτιαξα το νέο γήπεδο της ΑΕΛ».

Τόνισε δε πως «είναι χρυσή ευκαιρία για την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λίγκα να αποδείξουν στον κόσμο ότι έχουν καταλάβει το τι συμβαίνει γύρω τους. Ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αύξησης των ομάδων στη Σούπερ Λίγκα».

Επίσης άφησε σαφείς αιχμές προς στον ΟΠΑΠ, διότι κόβοντας τα χρήματα σε όλες τις ομάδες, αδικεί αυτές που δεν έχουν παρουσιάσει παραβατική συμπεριφορά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags