Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια μαγκιά Λουτσέσκου - Δε μασάει με τίποτα - Έτσι θα του βάλει μυαλό - Πάνω απ’ όλα ο ΠΑΟΚ
| 2018-09-30 23:50:00

Τεράστια μαγκιά Λουτσέσκου - Δε μασάει με τίποτα - Έτσι θα του βάλει μυαλό - Πάνω απ’ όλα ο ΠΑΟΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τεράστια μαγκιά Λουτσέσκου - Δε μασάει με τίποτα - Έτσι θα του βάλει μυαλό - Πάνω απ’ όλα ο ΠΑΟΚ

Κίνηση-ματ από τον Ρουμάνο τεχνικό.

O ΠΑΟΚ θριάμβευσε το Φάληρο, από όπου έφυγε νικητής στην έδρα του Ολυμπιακού ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της Superleague.

Ο Δικέφαλος πήρε δύο συνεχόμενα ντέρμπι, αφού την περασμένη αγωνιστική είχε επικρατήσει και της ΑΕΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό τη διπλή επιτυχία των Θεσσαλονικιών.

Από την περασμένη εβδομάδα το όνομα του Ρουμάνου τεχνικού δεν εμπλέκεται μόνο σε αμιγώς αγωνιστικές συζητήσεις, αντιθέτως έχει γίνει μεγάλη κουβέντα αναφορικά με το γεγονός ότι τιμώρησε τον Αμρ Ουάρντα, θέτοντας τον εκτός ομάδας εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Παρά το γεγονός ότι ο Αιγύπτιος απολογήθηκε και πήρε ακόμα μια ευκαιρία, ο Λουτσέσκου επέλεξε να εκτίσει κανονικά ο διεθνής άσος την τιμωρία του και να μην παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η συγκεκριμένη επιλογή εμπεριείχε μεγάλο αγωνιστικό ρίσκο, αφού ο Αιγύπτιος θα μπορούσε να αποτελέσει μια σημαντική λύση για την ομάδα του, ειδικά από τη στιγμή που ακόμα ένας βασικός εξτρέμ, ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ήταν τραυματίας.

Παρ’ όλα αυτά, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν… μάσησε από τις απουσίες, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ότι η πειθαρχία είναι πάνω απ’ όλα στην ομάδα του. Δεν δίστασε να επιμείνει στην αρχική του απόφαση να μην πάρει στον Πειραιά τον Ουάρντα, κατέβασε μια ομάδα αποφασισμένη για όλα και εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags