Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερές εξελίξεις με Πασχαλάκη μετά τον Ολυμπιακό – Πού τον «στέλνει» ο ΠΑΟΚ, ποιος τον… ξενερώνει!
| 2018-10-01 23:36:00

Τρομερές εξελίξεις με Πασχαλάκη μετά τον Ολυμπιακό – Πού τον «στέλνει» ο ΠΑΟΚ, ποιος τον… ξενερώνει!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρομερές εξελίξεις με Πασχαλάκη μετά τον Ολυμπιακό – Πού τον «στέλνει» ο ΠΑΟΚ, ποιος τον… ξενερώνει!

Τα πάνω-κάτω με τον Έλληνα γκολκίπερ. Διαβάστε τι συνέβη.

Μετά το μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης, όλα τα φώτα έχουν πέσει και πάλι πάνω στον Γιώργο Πασχαλάκη, ο οποίος πραγματοποίησε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να φύγει ο Δικέφαλος με τη νίκη.

Ο Έλληνας γκολκίπερ λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΠΟΡΤ ΦΜ, έκανε ακόμα ένα… άνοιγμα στον Μίκαελ Σκίμπε, καθώς ερωτηθείς για την πιθανή κλήση του στην Εθνική, σχολίασε: Είναι πολύ τιμητικό να φοράς το εθνόσημο. Αν δεν είμαι εγώ, είναι κάποιοι επίσης πολύ καλοί τερματοφύλακες. Υπάρχει εξέλιξη σε αυτό το κομμάτι. Εύχομαι να κερδίζει η Εθνική, να παίζει στα τελικά μεγάλων διοργανώσεων και θα ήταν πολύ όμορφο να βρίσκομαι κι εγώ σε αυτή».

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση του Έλληνα γκολκίπερ, σε πολύ ήπιους τόνους και στη… γραμμή του ΠΑΟΚ, που επίσης προσπαθεί να τον «διαφημίσει» μετά το εξαιρετικό του ξεκίνημα στη σεζόν, προφανώς και ήταν ένα «κάλεσμα» στον Ομοσπονδιακό τεχνικό.

Πάντως, ο Σκίμπε δεν έχει δείξει να συγκινείται, τουλάχιστον μέχρι τώρα, με τον Πασχαλάκη, αν και δεν αποκλείεται να αλλάξει σύντομα η τριάδα των γκολκίπερ. Ο Καρνέζης δεν είναι βασικός στη Νάπολι, ενώ ο Γιαννιώτης έχει ανεβάσει τις μετοχές και δεν αποκλείεται να κληθεί στην Εθνική, ώστε να υπάρχει και η σχετική… ισορροπία!

Συμπερασματικά λοιπόν, παρά το άνοιγμα του Πασχαλάκη και παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις του μέχρι στιγμής, η κλήση του στην Εθνική μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται. Πάντως, οι σκέψεις-συζητήσεις για συνεργασία του με νέο μάνατζερ, ίσως βοηθήσει στο να φορέσει επιτέλους τα γαλανόλευκα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags