Με αρκετά προβλήματα πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ, με κυριότερο αυτό του αρχηγού της, Πέτρου Μάνταλου. Ο διεθνής άσος της Ένωσης έμεινε εκτός αποστολής για το σπουδαίο ματς, κάτι που ξάφνιασε τους φίλους της ομάδας, όχι όμως και τους ανθρώπους της.

Κι αυτό γιατί ο Μάνταλος είχε ενοχλήσεις από την Πέμπτη, όπου δεν προπονήθηκε και οι οποίες φαίνεται να προέρχονται από το χτύπημα που είχε εναντίον της Μπενφίκα.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, η ΑΕΚ πάει σήμερα να παίξει απέναντι στον Ολυμπιακό, έχοντας... βαριά 13 παίκτες που να υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Κάτι που δημιουργεί και περισσότερες απαιτήσεις στους Πειραιώτες και στον Πέδρο Μαρτίνς, αφού του παρουσιάζεται τεράστια ευκαιρία, βρίσκοντας μια ΑΕΚ πολύ "αποψιλωμένη", να την κερδίσει και να αποσπαστεί στην βαθμολογία.

Από την άλλη πλευρά, η κατάσταση στην Ένωση με τα τόσα προβλήματα ίσως "απαλύνει" την κριτική προς τον Ουζουνίδη, αν στραβώσει το πράγμα για τους Κιτρινόμαυρους. Παρότι, θεωρείται σίγουρο ότι σε τέτοια περίπτωση, κάποιοι θα θυμηθούν -ίσως και επιτακτικά- τους πολλούς τραυματισμούς.