Facebook Pixel Sportdog.gr | Του «πήρε το κεφάλι» ο Λουτσέσκου – Έπεσαν όλοι πάνω του – Τον ξέγραψε, έγινε χαμός
| 2018-10-07 21:12:00

Του «πήρε το κεφάλι» ο Λουτσέσκου – Έπεσαν όλοι πάνω του – Τον ξέγραψε, έγινε χαμός

του Λάζαρου Γεωργίδη
Του «πήρε το κεφάλι» ο Λουτσέσκου – Έπεσαν όλοι πάνω του – Τον ξέγραψε, έγινε χαμός

«Αγύριστο» κεφάλι ο Ρουμάνος, στέλνει παντού μηνύματα.

Με το απόλυτο των νικών στο πρωτάθλημα συνέχισε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε σχετικά εύκολα του Απόλλωνα στην Τούμπα με 2-0. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ορισμένα θέματα στον Δικέφαλο που δεν είναι τόσο καλώς καμωμένα, ανάμεσα στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Αμρ Ουάρντα.

Ο Αιγύπτιος ήταν εκτός αποστολής και για το παιχνίδι με την "Ελαφρά Ταξιαρχία", κάτι που φανερώνει τις άσχημες σχέσεις που διατηρεί με τον κόουτς του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος μοιάζει εξοργισμένος από την συμπεριφορά του ποδοσφαιριστή του.

Αυτό που φαίνεται να ενοχλεί περισσότερο τον Λουτσέσκου είναι η κίνηση του Ουάρντα να τον παρακάμψει και να απευθυνθεί απευθείας στην διοίκηση για να εκφράσει τα παράπονά τους και ζητώντας την δική τους μεσολάβηση για να επιστερέψει στις αποστολές του Δικεφάλου του Βορρά.

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος μεσοεπιθετικός είχε εξοργίσει με την αντίδρασή του τον Λουτσέσκου, όταν ο Ρουμάνος τον άφησε εκτός ντέρμπι με την ΑΕΚ, αποφασίζοντας τότε την τιμωρία του από τα παιχνίδια με τον Άρη για το Κύπελλο και τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.

Το σίγουρο είναι ότι η κατάσταση ανάμεσα στους δύο είναι αρκετά τεταμένη και φαίνεται πως ο Αιγύπτιος θα χρειαστεί να... φτύσει αίμα για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Λουτσέσκου και να δει ξανά το όνομά του στους "εκλεκτούς" του Ρουμάνου προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Σβηστός» ο ΠΑΟΚ - Παρέμεινε στην κορυφή με άνετο 2-0 επί του Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags