Χαμός έγινε της Ξάνθης με την ΑΕΛ, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουνς μια σημαντική νίκη (1-0) χάρη σε πέναλτι του Γέντρισεκ, αλλά τους φιλοξενούμενους να έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία του Λάμπρου!
Ο διαιτητής άφησε την ΑΕΛ με δέκα παίκτες στο 42' δείχνοντας δεύτερη κίτρινη στον Ζίζιτς στο 37', ενώ οι "βυσσινί" έμειναν με εννιά στο 73' λόγω αποβολής του Καρανίκα. Παρ΄ όλα αυτά, ο διαιτητής χάρισε κόκκινη κάρτα στην Ξάνθη, καθώς δεν απεβαλλε τον Ντε Λούκας σε δολοφονικό μαρκάρισμα στον Μιλοσάβλιεβιτς στο 10ο λεπτό.
Τα παράπονα της ΑΕΛ δεν σταματούν εδώ. Η ομάδα της Λάρισας πάλεψε κρατώντας το μηδέν με εννιά παίκτες, ωστόσο ηττήθηκε με πέναλτι, το οποίο δεν έπρεπε να καταλογιστεί. Συγκεκριμένα, στο 81' ο Γκόλιας ανέτρεψε τον Μπρίτο εκτός περιοχής, με τον διαιτητή Λάμπρου να υποδεικνύει πέναλτι! Ο Γέντρισεκ ευστόχησε και χάρισε τη νίκη στην Ξάνθη, αφήνοντας τους ανθρώπους της ΑΕΛ να "βράζουν" με τα σφυρίγματα του ρέφερι.
ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ (35' Κάστρο), Καντά (64' Μπρίτο), Συλλά, Σουλεϊμάν (46' Ντουρίτσκοβιτς), Καμαρά, Γέντρισεκ.
ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς (70' Μπαρκάν), Πίτι (46' Γρομητσάρης), Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Ακόστα (87' Κόεφ), Φατιόν, Σαχίτι.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο