Facebook Pixel Το... κόλπο της ΕΠΟ μετά την πρόσληψη Αναστασιάδη - Τι θα γίνει με τον Βρύζα
| 2018-10-25 20:45:00

«Πόλεμος» στην Εθνική με τους διεθνείς - Τρελό κόλπο της ΕΠΟ - Πάει να τους τη «φέρει»

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Πόλεμος» στην Εθνική με τους διεθνείς - Τρελό κόλπο της ΕΠΟ - Πάει να τους τη «φέρει»

Τα... ψιλά γράμματα του συμβολαίου με Αναστασιάδη. Ρεπορτάζ που καίει.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο αντικαταστάτης του Μίκαελ Σκίμπε στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, με την απόφαση της ΕΠΟ να προκαλεί αρκετές αντιδράσεις.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, υποστήριξε πως η επιλογή της πρόσληψης του Αναστασιάδη ήταν η ιδανική για την επόμενη μέρα της Εθνικής και ο Έλληνας τεχνικός ήρθε σε συμφωνία για μονοετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, η απόφαση της ΕΠΟ φέρεται να έχει σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων και στο εσωτερικό της ομάδας, αφού στην πιάτσα συζητιέται πως αρκετοί διεθνείς εκφράζουν τη διαφωνία τους με την πρόσληψη του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ.

Πάντως, καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της ΕΠΟ θεωρούν πως το «κλειδί» για να κατευναστούν οι αντιδράσεις στις τάξεις των παικτών έγκειται στη μικρή χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Επί της ουσίας, ο Αναστασιάδης θα λειτουργήσει ως… παρατεταμένος υπηρεσιακός τεχνικός. Εξάλλου, ο έμπειρος προπονητής έχει πατήσει τα 66 και η ηλικία του δεν αφήνει το περιθώριο για πολλές προοπτικές στο μέλλον, μετά το Euro 2020.

Τί θα γίνει με Βρύζα;

Η πρόσληψη του Άγγελου Αναστασιάδη «φούντωσε» τις φήμες περί αλλαγών στο οργανόγραμμα της Εθνικής. Ειδικά για τον Ζήση Βρύζα ειπώθηκαν πολλά, αφού ο τεχνικός διευθυντής των εθνικών ομάδων δεν διατηρούσε τις καλύτερες των σχέσεων με τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό από τη συνύπαρξή τους στον ΠΑΟΚ.

Τα πάντα είναι ανοικτά, όμως οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως ο Βρύζας δεν έχει εκδηλώσει κάποια επιθυμία να αποχωρήσει. Μάλιστα, άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις εκτιμούν ότι ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ θα φύγει μόνο αν το θελήσει ο ίδιος.

Άλλωστε, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε μόλις πριν δύο μήνες και αποφάσισε την κατάρτιση του οργανογράμματος τόσο στην Εθνική Ανδρών όσο και στα μικρά κλιμάκια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τινάζονται όλα με Άγγελο - «Ανταρσία» διεθνών - Ποιοι τρελαίνονται - Η… Παναγιά να βάλει το χέρι της

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags