Όπως σας γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς έχει ενεργοποιηθεί τελευταία στην ΑΕΚ και κάνει κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Ο Σέρβος ήταν αυτός που έκανε το deal με τη Ζελέζνιτσαρ για τον γιο του Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Ανέλ, ενώ αναμένεται να υπάρχει μια γενικότερη συνεργασία με τη συγκεκριμένη ομάδα και στο μέλλον.

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς προχωράει τις συζητήσεις για μία ακόμα περίπτωση από τη συγκεκριμένη αγορά, αυτή του Νέναντ Κρίστισιτς, ο οποίος απασχόλησε πολύ έντονα την Ένωση και το περασμένο καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως λέγεται, οι επαφές για τον 28χρονο Σέρβο μέσο του Ερυθρού Αστέρα είναι σε προχωρημένο επίπεδο, ενώ δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να έχει «κλείσει» ήδη για το καλοκαίρι.

Η ΑΕΚ φημολογείται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και με αυτό το «όπλο» θα πιέσει για να προχωρήσει το deal νωρίτερα, τον προσεχή Γενάρη.

Πάντως, το έργο των Κιτρινόμαυρων δεν προβλέπεται να είναι εύκολο, καθώς ακόμα και να ισχύουν τα παραπάνω, ο Ερυθρός Αστέρας δεν αναμένεται να δώσει τον παίκτη τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά. Και σε αυτή τη φάση οι Σέρβοι δεν πρόκειται να συζητήσουν για κάτω από 2 εκατ. ευρώ, ποσό που μάλλον είναι απαγορευτικό για την ΑΕΚ.

Από την άλλη, όμως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μιλώντας στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ αναγνώρισε πως έκανε λάθος που δεν απόκτησε χαφ το καλοκαίρι και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνει νέα προσπάθεια τον Γενάρη. Είναι πολύ πιθανό, λοιπόν, να πρόκειται για τον Νέναντ Κρίστισιτς, έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της Ένωσης.

Το βιογραφικό του

Γεννημένος στις 3 Ιουλίου του 1990 και διεθνής από το 2013 ο Σέρβος άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Μπέογκραντ Βελιγραδίου και έχει εμπειρία από Ιταλία και Ισπανία. Στη Serie A αγωνίστηκε για έξι χρόνια με τη φανέλα της Σαμπντόρια (2008-2016). Τον τελευταίο χρόνο δόθηκε δανεικός στην Μπολόνια και στη συνέχεια ως ελεύθερος μετακόμισε στην Αλαβές (2016-17), η οποία τότε πανηγύριζε την άνοδό της στη La Liga. Πέρυσι το καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του και φόρεσε τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Βρίσκεται, λοιπόν, στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του...