Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος Πρίγιοβιτς; Αυτός «καθάρισε» τον ΠΑΟ – Εκτόξευση για τον παικταρά, βρήκε… χρυσάφι ο ΠΑΟΚ!
| 2018-10-29 23:37:00

Ποιος Πρίγιοβιτς; Αυτός «καθάρισε» τον ΠΑΟ – Εκτόξευση για τον παικταρά, βρήκε… χρυσάφι ο ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ποιος Πρίγιοβιτς; Αυτός «καθάρισε» τον ΠΑΟ – Εκτόξευση για τον παικταρά, βρήκε… χρυσάφι ο ΠΑΟΚ!

Έβαλε τη σφραγίδα του στο ντέρμπι και τρελαίνει τον Δικέφαλο!

O ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στη μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου κυριάρχησε απόλυτα και θα μπορούσε να πετύχει μεγαλύτερο σκορ εάν αξιοποιούσε τις ουκ ολίγες κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Μπορεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Δημήτρης Λημνιός να σκόραραν τα γκολ του ΠΑΟΚ παίρνοντας τη… δόξα, όμως ο κορυφαίος παίκτης του Δικεφάλου ήταν ο Λέο Ζαμπά.

Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του στη Superleague και η φοβερή απόδοση που έπιασε θύμισε το παιχνίδι κόντρα στην Μπάτε Μπόρισοφ, όταν είχε «υπογράψει» τη νίκη του ΠΑΟΚ με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Ο «εκρηκτικός» εξτρέμ του Δικεφάλου δεν πέτυχε γκολ απόψε, όμως έβγαλε και πάλι δύο ασίστ. Μια σέντρα με το δεξί και μια με το αριστερό κατέληξαν στα γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ συνολικά σχεδόν κάθε επικίνδυνη φάση των Θεσσαλονικιών περνούσε από τα πόδια του.

Η μονιμοποίηση του Ζαμπά στην ενδεκάδα στα τελευταία ματς αντί των «ανταγωνιστών» του, Δημήτρη Λημνιού και Αμρ Ουάρντα, πιστώνεται στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει βοηθήσει τον 20χρονο παίκτη να εξελιχθεί και να βγάλει στο γήπεδο το πλούσιο ταλέντο του.

Παράλληλα, όσο ο Ζαμπά ανεβάζει διαρκώς την απόδοσή του, δικαιώνονται οι άνθρωποι του Δικεφάλου για την επιλογή τους να κάνουν μια τεράστια επένδυση στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου, ο οποίος έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο... Αρειανός που «τρέλανε» την Τούμπα - Τι έκαναν οι ΠΑΟΚτσήδες, τον τρόλαρε ο Βέρνμπλουμ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη... μαγκιά του Σαββίδη πριν τον Παναθηναϊκό - Η εντολή που έδωσε, τι έγινε στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags