Facebook Pixel Sportdog.gr | Η απίστευτη «κωλοτούμπα» στη διαιτησία – Κι όμως, το «δίνουν» του ΠΑΟΚ!
| 2018-11-04 19:45:00

Η απίστευτη «κωλοτούμπα» στη διαιτησία – Κι όμως, το «δίνουν» του ΠΑΟΚ!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η απίστευτη «κωλοτούμπα» στη διαιτησία – Κι όμως, το «δίνουν» του ΠΑΟΚ!

Τρομερό: Ο Δικέφαλος κάνει γκέλα αλλά του κάνουν… απονομή.

 

Στην πρώτη γκέλα της χρονιάς υπέπεσε ο ΠΑΟΚ, καθώς βρέθηκε σε κακή μέρα στο Περιστέρι και πέταξε δύο βαθμούς απέναντι στον μαχητικό, αλλά και με σημαντικές απουσίες, Ατρόμητο.

Παρόλα αυτά, στον ΠΑΟΚ έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένοι, καθώς μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, διατήρησε την διαφορά ασφαλείας από την Ένωση και πλέον μπορεί στα επόμενα -θεωρητικά- εύκολα παιχνίδια που ακολουθούν, όχι μόνο να την διατηρήσει, αλλά και να τη μεγαλώσει.

Το γεγονός λοιπόν ότι ο ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά φέτος, πέταξε δύο βαθμούς, αλλά κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά του, αναμένεται να λειτουργήσει θετικά για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Άλλωστε, στον Δικέφαλο δεν ανησυχούν τόσο για τον Ολυμπιακό, καθώς θεωρούν πως ακόμα και εάν περάσει από τον Άρη, πολύ δύσκολα θα αποφύγει το -3, λόγω των επεισοδίων στην Πάτρα, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

«Βράζουν» στον ΠΑΟΚ με τους διαιτητές!

Έξαλλοι είναι στον ΠΑΟΚ με την διαιτησία του Τζήλου στο Περιστέρι, κάτι που έδειξε τόσο ο Γιώργος Σαββίδης με τα ποσταρίσματά του στo instagram όσο και η επίσημη διαρροή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Στον Δικέφαλο έχουν τρομερά παράπονα όχι μόνο από τον Τζήλο, αλλά συνολικά από τους Έλληνες ρέφερι που τους έχουν σφυρίξει φέτος και για αυτό θέλουν και ίσως το ζητήσουν και επίσημα, να έχουν ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια τους κι όχι μόνο στα ντέρμπι!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη και συνολικά η γκρίνια που υπάρχει από όλες τις ομάδες (και τους φιλάθλους) δείχνει πάντως πόσο απέτυχε η καλοπληρωμένη και «ελεγχόμενη» από τους ξένους ΚΕΔ, η οποία ήρθε στην χώρα μας ώστε να βοηθήσει να αναβαθμιστεί η ελληνική διαιτησία. Μέχρι στιγμής, αυτό που έχει… πετύχει, είναι να την απαξιώσει τελείως!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτος Σαββίδης - «Ρίχνει» από τώρα τη Νέα Τούμπα - Φοβερή κίνηση, τρελαίνει κόσμο

Σκύλιασε επειδή τον απέρριψε ο ΠΑΟΚ - Ούτε ξένος αυτό το πέναλτι - Νέος Δομάζος ο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags