Facebook Pixel Sportdog.gr | Μοιρασιά στα Γιάννινα – Κόλλησαν στο μηδέν ΠΑΣ και Λαμία
| 2018-11-04 19:10:00

Μοιρασιά στα Γιάννινα – Κόλλησαν στο μηδέν ΠΑΣ και Λαμία

Sportdog Team
Μοιρασιά στα Γιάννινα – Κόλλησαν στο μηδέν ΠΑΣ και Λαμία

Λευκή ισοπαλία στο ματς των Ζωσιμάδων.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Λαμία.

Το παιχνίδι άργησε να πάρει ρυθμό. Η πρώτη ευκαιρία σημειώθηκε στο 21' από τη Λαμία, με τον Επστάιν να σεντράρει από αριστερά, τον Καραμάνο να πιάνει ένα δυνατό σουτ και τον Βελλίδη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Η απάντηση του ΠΑΣ ήρθε έξι λεπτά αργότερα, με τον Αθανασιάδη να βγαίνει τετ α τετ με τον Σαράνοφ, μετά από κεφαλιά-πάσα του Μυστακίδη, αλλά να μην μπορεί να τον πλασάρει σωστά! Στο 30' ο Μπαράλες δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βελλίδη, όπως και ο Βασιλαντωνόπουλος στο 40' με κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος η Λαμία έχασε με το καλησπέρα ευκαιρία. Ο Καραμάνος τροφοδότησε τον Επστάιν, που πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ανησύχησε τους πάντες όταν σωριάστηκε στο έδαφος μετά από μπαλιά που δέχτηκε στο κεφάλι, αλλά το σουτ του με το αριστερό πέρασε πάνω από την εστία του Βελλίδη, ο οποίος στο 57' εξουδετέρωσε το σουτ του Μπερτόλιο. Ο ΠΑΣ είχε μία φάση στο 76' με κεφαλιά το Κλάους που δεν δυσκόλεψε τον Σαράνοφ.

To 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους με τον ΠΑΣ και τη Λαμία να μοιράζονται βαθμούς. Η ομάδα της Ηπείρου πέρασε τον ΟΦΗ στην 12η θέση με 7 πόντους, ενώ η Λαμία παρέμεινε 10η με 10.

ΠΑΣ: Βελλίδης, Αποστολόπουλος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Σιόντης (70' Νικολιάς), Ντόλοβατς, Λίλα, Βιδάλ (26' Κάστρο), Μυστακίδης (62' Ξυδάς), Αθανασιάδης

Λαμία: Σαράνοφ (89' Μελισσάς), Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Σκόνδρας, Δημούτσος, Επστάιν (77' Ρόμανιτς), Μπερτόλιο, Καραμάνος (92' Ασίγκμπα), Μπαράλες

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags