Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή φήμη βάζει φωτιά στην Τούμπα - Τριπλό «μπαμ» στα αποδυτήρια - Με δεμένα τα χέρια...
| 2018-11-06 23:30:00

Φοβερή φήμη βάζει φωτιά στην Τούμπα - Τριπλό «μπαμ» στα αποδυτήρια - Με δεμένα τα χέρια...

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φοβερή φήμη βάζει φωτιά στην Τούμπα - Τριπλό «μπαμ» στα αποδυτήρια - Με δεμένα τα χέρια...

Τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ κι ο Λουτσέσκου «τρώγεται»; Περιμένει εξελίξεις...

Κι ενώ ο ΠΑΟΚ "πετάει" μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα, παραμένοντας αήττητος μετά από 9 αγωνιστικές, οι άνθρωποι του συλλόγου δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη τους.

Οι διεργασίες που γίνονται για επεκτάσεις και ανανεώσεις συμβολαίων είναι πολλές, αλλά ακόμα οι περισσότερες δεν έχουν ξεκαθαρίσει. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει κάνει τις κινήσεις του και περιμένει την στάση των παικτών, παρότι το sportdog.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι τουλάχιστον τρεις από τους υπό συζήτηση ποδοσφαιριστές, έχουν εμφανίσει "κωλύματα".

Για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις υπάρχουν αρκετοί λόγοι που δεν... προχωράνε και δεν έχει να κάνει με οικονομικά και αμιγώς αγωνιστικά ζητήματα. Κι αυτό, καθώς, οι προεκτάσεις των συγκεκριμένων προβλημάτων στις εν λόγω συζητήσεις ξεπερνάνε τον σύλλογο του ΠΑΟΚ και συνδέονται με άλλες υποθέσεις, που επηρεάζουν στο να ολοκληρωθούν άμεσα.

Παρόλα αυτά, οι Θεσσαλονικείς λειτουργούν ρολόι σε όλα τα επίπεδα την φετινή σεζόν και δεν θα αφήσουν καμία υπόθεση να τους πάει πίσω και να τους επηρεάσει στην προσπάθειά τους να ανέβουν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Και για αυτό το σκοπό, οι συγκεκριμένες υποθέσεις εξετάζονται από το επιτελείο των "ασπρόμαυρων" προσεκτικά και με γνώμονα το καλό του συλλόγου.

Το Sportdog παρακολουθεί το ρεπορτάζ και θα σας ενημερώσει με νέο αποκαλυπτικό δημοσίευμα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Πυρηνική» κίνηση Σαββίδη - Θα παγώσει η Σούπερ Λίγκα - Τα πάνω-κάτω στην κορυφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags