Ισχύει αυτό που γράφεται σήμερα στο «πράσινο» ρεπορτάζ ότι στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε ανανεώσεις σημαντικών παικτών του ρόστερ. Μέσα σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να κληθούν άμεσα από τη διοίκηση για νέο συμβόλαιο, είναι όντως και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα μέχρι αυτή τη στιγμή και οι «πράσινοι» θέλουν να τον επιβραβεύσουν με μια νέα συμφωνία. Όχι ότι υπάρχει φόβος να χαθεί ο παίκτης, ωστόσο επειδή είναι από τους «στυλοβάτες» της «πράσινης» οπισθοφυλακής, στο Τριφύλλι θέλουν να τον «δέσουν» και για τα επόμενα χρόνια.

Από την άλλη, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Από την άποψη ότι είναι ξένος και παίκτης που δεν κάνει «γκελ» στην αγορά, όπως αποδείχθηκε πέρυσι που πήρε το ελεύθερο να φέρει πρόταση από το εξωτερικό χωρίς να τα καταφέρει.

Ναι μεν πρόκειται για έναν αξιόλογο μπακ, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν «καίγονται» σε αυτή τη φάση να του κάνουν νέο συμβόλαιο. Απεναντίας, στις προτεραιότητες τους βρίσκονται οι νεαροί Έλληνες άσοι που έχουν διαπρέψει φέτος και έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους. Με πρώτο και καλύτερο, βεβαίως, τον Γιάννη Μπουζούκη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2020. Στον Παναθηναϊκό πρέπει να κάνουν νέο συμβόλαιο στον μικρό αυτό το καλοκαίρι, αλλιώς θα υπάρχει σοβαρός κίνδυνος του χρόνου τέτοια εποχή να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα.

Κανένα ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Σε ό,τι αφορά το θέμα των πωλήσεων και το ρεπορτάζ που αναφέρει σήμερα πως στον Παναθηναϊκό έχει παρθεί απόφαση να μην παραχωρηθεί κανένας βασικός παίκτης τον Γενάρη, είναι κάτι που μοιάζει απολύτως λογικό. Πρώτον, επειδή οι «πράσινοι» δε θα έχουν τη δυνατότητα να αντικαταστήσουν επάξια έναν ενδεκαδάτο άσο λόγω των γνωστών περιορισμών και δεύτερον, γιατί αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα επίσημο ενδιαφέρον για κανέναν ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ούτε για τους παλιούς, για τους οποίους κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια, ούτε για τους νέους, για τους οποίους προς το παρόν γίνεται σκάουτινγκ και άπαντες περιμένουν την εξέλιξή τους.  

Σχετικά τον Δημήτρη Κουρμπέλη που παίζει πολύ το όνομά του τώρα τελευταία, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει, όπως σας γράψαμε και χθες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρελό σενάριο για «μπαμ» από ΠΑΟ - Φήμες για διεθνή Έλληνα άσο - Έκανε «όργια» με την ΑΕΚ