Ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών scouts με την παρουσία του στα παιχνίδια του Champions League για λογαριασμό της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν πολλά σενάρια αναφορικά με τον Έλληνα άσο.

Το πιο πρόσφατο από αυτά προέρχεται από ιταλικά δημοσιεύματα και υποστηρίζει ότι νεαρός άσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρόμα. Μάλιστα, οι Ιταλοί αναφέρουν ότι η ομάδα του Κώστα Μανωλά σκοπεύει να ρίξει στο τραπέζι το ενδεχόμενο «ανταλλαγής» του Γαλανόπουλου με τον Εζεκιέλ Πόνσε.

Ο Αργεντινός άσος παίζει ως δανεικός από τη Ρόμα στην ΑΕΚ, ενώ σε περίπτωση που η Ένωση θελήσει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, θα πρέπει να καταβάλλει 6.000.000 ευρώ. Όπως γράφουν οι Ιταλοί, ίσως οι Ρωμαίοι αφήσουν τον Πόνσε στην Ένωση ζητώντας… τράμπα του Αργεντινού με τον Γαλανόπουλο αντί για την καταβολή του συμφωνημένου buy-out.

Πάντως, η προοπτική της πραγματοποίησης του εν λόγω σεναρίου φαντάζει πολύ δύσκολη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, το όλο θέμα προέρχεται περισσότερο από μανατζερικές πηγές των Ιταλών, που ως γνωστόν πολύ συχνά συνηθίζουν να τραβούν από τα… μαλλιά τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Ωστόσο, αυτό που δεν αμφισβητείται είναι το γεγονός ότι ο Γαλανόπουλος αρέσει σε ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες και δεν αποκλείεται να φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία της ΑΕΚ, εάν συνεχίσει να προοδεύει αγωνιστικά. Λέτε να... αρέσει στον Δημήτρη Μελισσανίδη το ιταλικό σενάριο και να το... τρέξει;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χαμός με άσο του Βig-4 της Σούπερ Λιγκ - «Ψήνεται» μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα!

Έτσι το γυρίζει ο Τίγρης, τρελό «κόλπο» - Γι’ αυτό τους «καμπάνιασε» - Βόμβα 10 εκατομμυρίων!