Facebook Pixel Sportdog.gr | Σαρώνει και «διαλύει» τον ανταγωνισμό ο Σαββίδης - Εντολή... ρουκέτα - Ρίχνει απίστευτα λεφτά
| 2018-11-08 20:42:00

Σαρώνει και «διαλύει» τον ανταγωνισμό ο Σαββίδης - Εντολή... ρουκέτα - Ρίχνει απίστευτα λεφτά

του Λάζαρου Γεωργίδη
Σαρώνει και «διαλύει» τον ανταγωνισμό ο Σαββίδης - Εντολή... ρουκέτα - Ρίχνει απίστευτα λεφτά

Δε... μασάει το αφεντικό του ΠΑΟΚ, «πάγωσαν» και οι «δικοί» του.

Κίνηση - ματ έκανε ο Ιβάν Σαββίδης με το να εξασφαλίσει την αποκλειστική μετάδοση των δύο superclasico ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ από το Open Tv.

Οι δύο ομάδες της Αργεντινής κοντράρονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελικούς του Κόπα Λιμπερταδόρες και φυσικά το ενδιαφέρον για αυτά τα σπουδαία παιχνίδια ήταν τεράστιο και στην Ελλάδα.

Μέχρι πρότινος τα δικαιώματα των δύο αγώνων (10 και 24 Νοεμβρίου) δεν ήταν στα χέρια κανενός, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και του Open Tv έκανε την μεγάλη κίνηση και θα δείξει πανελλαδικά τα δύο ματς!

Για να καταφέρει τέτοιο deal ο Σαββίδης σίγουρα έδωσε αρκετά χρήματα, προκειμένου να εξασφαλίσει την μετάδοση των δύο αναμετρήσεων, κάτι που έχει στο μυαλό του γενικότερα από εδώ και πέρα ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου του Βορρά.

Συγκεκριμένα, έχει "εξουσιοδοτήσει" τους συνεργάτες του στο κανάλι, να βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση και οτιδήποτε αθλητικό είναι "ανοιχτό" και προς διαπραγμάτευση, να προσπαθούν να το... αρπάζουν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να μπει δυναμικά και στα αθλητικά δρώμενα μέσω του Open Tv.

Για την ιστορία, ο πρώτος αγώνα της Μπόκα με την Ρίβερ διεξάγεται το προσεχές Σάββατο (10/11, 22:00) ενώ η ρεβάνς έχει οριστεί για τις 24 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερή αποθέωση για Σαββίδη στην Ουγγαρία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags