Facebook Pixel Αγωνία στον Ολυμπιακό - «Τρέχει και δε φτάνει» ο Μαρτίνς - Μεγάλο «πρόβλημα» ο Σισέ
| 2018-11-12 15:23:00

Το λιμάνι της αγωνίας - Ποιος «τρέχει και δε φτάνει» - Μεγάλο «πρόβλημα» ο Σισέ

του Παναγιώτη Νικολάου
Το λιμάνι της αγωνίας - Ποιος «τρέχει και δε φτάνει» - Μεγάλο «πρόβλημα» ο Σισέ

Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό; Κάθεται... καλά ο Μαρτίνς;

Ο Ολυμπιακός για ένα ακόμα φετινό παιχνίδι δεν κατάφερε να πετύχει τα γκολ που έπρεπε, σύμφωνα με τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Είναι πασιφανές, πλέον, ότι το μέγιστο πρόβλημα των Ερυθρολεύκων είναι το γκολ. Και το γεγονός ότι η λύτρωση στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήρθε από έναν κεντρικό αμυντικό και μετά από μια σειρά από γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή αναδεικνύει ακόμα περισσότερο το θέμα που έχουν οι Πειραιώτες στη γραμμή κρούσης.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είναι ανώτερος στα περισσότερα παιχνίδια του σε σχέση με τον αντίπαλο, ωστόσο αν δε σκοράρει δεν μπορεί να πάρει αποτελέσματα. Κι αν δεν παίρνει αποτελέσματα, μένει εκτός στόχων και μοιραία κάνει τον κόσμο του να δυσανασχετεί, όπως συνέβη και χθες στο Φάληρο, όταν μετά το τέλος του ματς ακούστηκαν αρκετές αποδοκιμασίες, κυρίως από την κερκίδα των οργανωμένων.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι χθες που μνημόνευσαν στις εξέδρες του «Καραϊσκάκης» την αποχώρηση του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος ήταν ένας φορ που αν μη τι άλλο ήξερε να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και υπάρχει η άποψη πως σε αυτή τη φάση θα μπορούσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

Βεβαίως, το βάρος της ευθύνης για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δε σκοράρει και δεν μπορεί να επιβληθεί αποτελεσματικά σε βάρος του αντιπάλου, πέφτει μοιραία στον Πέδρο Μαρτίνς. Όχι πως ο Πορτογάλος τεχνικός… κινδυνεύει, ωστόσο καλείται άμεσα να βρει το «αντίδοτο» στο πρόβλημα του γκολ και, φυσικά, να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, καθώς δεν άρεσε χθες το γεγονός ότι οι Πειραιώτες για να σκοράρουν έπρεπε να παίξουν με φορ τον Παπ Αμπού Σισέ και να κάνουν αμέτρητες «γιόμες» στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Μίας ομάδας που ναι μεν αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, αλλά υπολείπεται κατά πολύ από τους Πειραιώτες σε όλους τους τομείς (μπάτζετ, ρόστερ, βάθος, ποιότητα κ.λπ.).

Εξάλλου, όπως προαναφέραμε, αυτό ήταν κάτι που δεν έκανε «γκελ» στον κόσμο, ο οποίος φρόντισε να το εκδηλώσει μετά το ματς. Όπως και να έχει, η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει το χρόνο και την ηρεμία στον Πέδρο Μαρτίνς να δουλέψει πάνω στο πρόβλημα του Ολυμπιακού και να διορθώσει τα κακώς κείμενα ενόψει της συνέχειας, μιας και υπάρχει η άποψη στο λιμάνι ότι είναι ακόμα νωρίς και τίποτα δεν έχει χαθεί στη μάχη του πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτούς πρέπει να «αρπάξει» ο Μαρινάκης - Τον «κρέμασαν» - Ο Κλωναρίδης του Ολυμπιακού!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags