Ο Σωκράτης Διούδης σόκαρε τους πάντες με τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Ευτυχώς, ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν έχει κάτι σοβαρό, ενώ σήμερα πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.
Ο γκολκίπερ του Τριφυλλιού δημοσίευσε το πρώτο μήνυμα μετά τον τραυματισμό του στο Instagram, με το οποίο έσπευσε να ευχαριστήσει τους γιατρούς, όλους όσους του συμπαραστάθηκαν, και τον θεό, που του επέτρεψε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.
«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Ευχαριστώ τους γιατρούς που έτρεξαν αμέσως δίπλα μου και με βοήθησαν να ανακτήσω τις αισθήσεις μου και τον Θεό που μου επιτρέπει να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ από παιδάκι. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τις ευχές να είστε καλά!», έγραψε ο Σωκράτης Διούδης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο