Ο Γιώργος Μασούρας είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους Έλληνες της Superleague και τσεκάρεται σταθερά από τους «μεγάλους» του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια.

Ειδικά τη φετινή σεζόν ο εξτρέμ του Πανιωνίου εντυπωσιάζει, κάτι που επιβεβαιώνει η παρθενική κλήση του στην Εθνική Ελλάδας από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο 24χρονος άσος είχε ακουστεί έντονα για την ΑΕΚ πέρυσι, ενώ εσχάτως δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να κινείται δυναμικά για την απόκτησή του.

Πάντως, το παραπάνω σενάριο δεν επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες του Sportdog.gr, οι οποίες αναφέρουν πως στην παρούσα φάση κανείς από τους «μεγάλους» δεν είναι ιδιαίτερα… ζεστός για την απόκτηση του Μασούρα τον προσεχή Ιανουάριο.

Παρ’ όλα αυτά, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί όσο ο παίκτης συνεχίζει να ανεβάζει τις μετοχές του, ειδικά εάν καταφέρει να μονιμοποιηθεί στην Εθνική ομάδα.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ο Μασούρας αισθάνεται έτοιμος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, ενώ το ίδιο το περιβάλλον του παίκτη τον προωθεί, κρατώντας τον στον «αφρό».

Με δεδομένο πως η αγωνιστική πρόοδός του είναι συνεχής και αποτελεί τον ηγέτη του Πανιωνίου, που τα τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε «χρυσές» πωλήσεις, δεν αποκλείεται να σημειωθούν ραγδαίες εξελίξεις με τον Έλληνα άσο.

Πάντως, αν δεν προκύψει κάτι τον Γενάρη, δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία με τον Μασούρα και κάποια ομάδα, είτε από το Big-4 είτε από το εξωτερικό, τώρα για το… καλοκαίρι. Ο ταλαντούχος εξτρέμ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, οπότε μπορεί από τώρα να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει, εκτός κι αν ο Πανιώνιος τον καλέσει και τα βρουν για να ανανεώσει το συμβόλαιό του.