Facebook Pixel Aύριο το κρίσιμο ραντεβού Νοτιά – Αδαμίδη
| 2011-09-04 20:16:00

Aύριο το κρίσιμο ραντεβού Νοτιά – Αδαμίδη

Aύριο το κρίσιμο ραντεβού Νοτιά – Αδαμίδη

Μία από τις πιο κρίσιμες συναντήσεις για το μέλλον της ΑΕΚ θα είναι η αυριανή μεταξύ του μεγαλομετόχου και του προέδρου της ΠΑΕ.

Τελικά το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στον Νίκο Νοτιά και τον Σταύρο Αδαμίδη, ορίστηκε να πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα συζητήσει με τον πρόεδρο της ομάδας και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την κρίσιμη κατάσταση του συλλόγου. Κυρίως για τα οικονομικά ζητήματα, εκεί που εστιάζεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Αδαμίδης θα εξηγήσει στον μεγαλομέτοχο ότι είναι άμεσα απαιτητό το ποσό του 1,5 εκατ.ευρώ για να αποπληρωθούν οι περσινές οφειλές προς παίκτες, τεχνικό τιμ και υπαλλήλους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ολοι αυτοί τους τελευταίους μήνες έχουν κάνει τεράστια υπομονή για το καλό της ομάδας (με συνεχείς διακανονισμούς), αλλά το τελευταίο διάστημα βρίσκονται (αναμενόμενα) στα όρια τους…

Εκτός του μεγάλου οικονομικού προβλήματος της ΠΑΕ, ο Νοτιάς αναμένεται να μιλήσει με την διοίκηση της Ενωσης και για το μέλλον της ομάδας. Να ξεκαθαρίσει και το αν έχει βρει «συμπαίκτες» ή μιλά με επενδυτές για να μπουν στην ΑΕΚ με νέο διοικητικό σχήμα. Ένα σενάριο που θα ήταν το ιδανικό, αφού θα εξασφάλιζε την οικονομική σταθερότητα της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας σε μία δύσκολη εποχή.

Όλα αυτά βεβαίως θα αποσαφηνιστούν αύριο το απόγευμα στην συγκεκριμένη συνάντηση. Μία συνάντηση που είναι βάσει των δεδομένων, μία από τις πιο κρίσιμες για την ΑΕΚ και την βιωσιμότητα της. Διότι αν ο Νοτιάς αρνηθεί να δώσει κάποιο ποσό για την ΠΑΕ, τότε η ΑΕΚ μπαίνει σε μεγάλες… περιπέτειες.

ΠΗΓΗ: aek365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags