Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η ιστορία του πιτσιρικά από την περιοχή Παρανά. Η απόσταση από το Μπουένος Άιρες, κάτι η όχι τόσο καλή οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του, δεν έχουν επιτρέψει στο παιδί να δει από κοντά ένα παιχνίδι της αγαπημένης ομάδας του της Ρίβερ.

Και τι έκανε ο μικρός Ρένζο για να είναι παρών στον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, που θα διεξαχθεί σε μερικές ημέρες; Αποφάσισε να πουλήσει τα παιχνίδια του!

Ο πιτσιρικάς έστησε ένα μικρό τραπέζι έξω από το σπίτι του και καλεί τους ενδιαφερόμενους να τον βοηθήσουν. «Πουλάω παιχνίδια για να μπορέσω να πάω στο Μονουμεντάλ» γράφει σε μια κάρτα ενημερώνοντας για τον «ιερό» σκοπό!

Ωστόσο όλα τα εισιτήρια για τον σπουδαίο αγώνα έχουν γίνει ανάρπαστα και έτσι ο Ρένζο δεν θα μπορέσει να μπει στο γήπεδο. Όπως έγινε γνωστό θα καταφέρει να ταξιδέψει στο Μπουένος Άιρες, μαζί με τη μητέρα του, και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τη Χιμνάσια, για το πρωτάθλημα, στις 2 Δεκεμβρίου. Όλα τα έξοδα θα είναι πληρωμένα.

«Η Ρίβερ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, είναι οικογένεια, αγάπη, πάθος» λέει ο ίδιος και ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα που θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.