Facebook Pixel Νέος «σεισμός» στον ΠΑΟΚ με Ουάρντα - Τρέλανε τον Λουτσέσκου - Οδεύει προς Ατρόμητο
| 2018-11-24 10:33:00

Νέος «σεισμός» Ουάρντα - Τι έκανε και τρέλανε τον Ραζβάν - Φοβερή εξέλιξη, εκεί τον στέλνει ο ΠΑΟΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέος «σεισμός» Ουάρντα - Τι έκανε και τρέλανε τον Ραζβάν - Φοβερή εξέλιξη, εκεί τον στέλνει ο ΠΑΟΚ

Χαμός ξανά με τον Αιγύπτιο. Φεύγει... χθες. Πού πάει;

Mαντάρα τα έκανε πάλι ο Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αιγύπτιος προκάλεσε ξαφνικά χαμό με τις δηλώσεις του, ενώ στη συνέχεια έσπευσε να διαψεύσει τα όσα φέρεται να δήλωσε σε Μέσο της πατρίδος του.

Ο 25χρονος άσος παρουσιάζεται να είπε πως θέλει να φύγει από την Τούμπα επειδή δεν υπολογίζεται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά λίγη ώρα αργότερα, αφού κυκλοφόρησε αυτή η τοποθέτηση, με προσωπικό του post τόνισε πως είναι υπερήφανος που είναι μέλος του Δικεφάλου.

Ό,τι και να ισχύει, το θέμα είναι ότι ο παίκτης δημιούργησε ξανά πρόβλημα στην ομάδα και μεγάλη αναστάτωση πριν από παιχνίδι. Είναι κοινό μυστικό, βέβαια, στη Θεσσαλονίκη πως ο Αιγύπτιος αναμένεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη, ωστόσο με αυτή τη νέα συμπεριφορά μάλλον έχασε και την τελευταία ευκαιρία να φύγει με... αξιοπρέπεια από την ομάδα.

Από την άλλη, το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον διεθνή μπαλαδόρο από το εξωτερικό. Και πώς να υπάρχει, δηλαδή, όταν ο παίκτης έχει προκαλέσει τόσα προβλήματα φέτος στην Τούμπα με τον άστατο χαρακτήρα του.

Στη Θεσσαλονίκη και ειδικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλουν να απαλλαγούν από την προβληματική παρουσία του Αμρ Ουάρντα, ωστόσο αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει όσο δεν υπάρχουν υποψήφιοι μνηστήρες εκτός συνόρων.

Πάντως, εντός Ελλάδας, υπάρχει πάντα η προοπτική του Ατρομήτου. Στο Περιστέρι θα ήθελαν πίσω τον Αιγύπτιο και δεν αποκλείεται, αν τελικά φτάσει ο Γενάρης και δεν έχει προκύψει άλλο ενδιαφέρον, να δοθεί πάλι δανεικός στην ομάδα του Νταμίρ Κάναντι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Ουάρντα; Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ είναι... τσιτωμένος - Θα τα «διαλύσει» όλα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags