Ούτε απόψε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του Copa Libertadores μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, καθώς το παιχνίδι, που ήταν προγραμματισμένο για τις 22:00 ώρα Ελλάδας, αναβάλλεται επ' αόριστον εκ νέου και μάλιστα μετά από απόφαση της CONMEBOL!

Νωρίτερα η Μπόκα Τζούνιορς είχε υποστηρίξει με επίσημη τοποθέτησή της ότι το παιχνίδι δεν πρέπει να γίνει μετά τα όσα συνέβησαν το Σάββατο, με τον τραυματισμό παικτών της από επίθεση οπαδών στο πούλμαν της ομάδας, ενώ ζητούσε την τιμωρία της Ρίβερ Πλέιτ βάσει του πειθαρχικού κώδικα της CONMEBOL.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ομοσπονδία, το παιχνίδι αναβάλλεται επ' αόριστον, ενώ ο πρόεδρος της CONMEBOL, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, δήλωσε το εξής:

«Η απόφαση ελήφθη, Θα προσκαλέσω τους προέδρους των δύο ομάδων στην Ασουνσιόν για να αποφασίσουμε από κοινού πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Δεν είναι αυτό που θέλαμε.

Οι συνθήκες όμως δεν είναι οι κατάλληλες. Υπάρχει μία ομάδα που δέχθηκε επίθεση, θέλαμε οι δύο ομάδες αν έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο να έπαιζαν δίχως δικαιολογίες, με ίσες συνθήκες. Εκτός του Πάμπλο Πέρες υπάρχουν ακόμα 4-5 ποδοσφαιριστές της Μπόκα που δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν και μοιραία αυτό προκαλεί ανισορροπία σε όλα. Όλοι πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, η κατάσταση δεν είναι αυτή που θα έπρεπε».