Η CONMEBOL πήρε την απόφαση ο... πολύπαθος δεύτερος τελικός του Copa Libertadores μεταξύ Ρίβερ Πλέιτ - Μπόκα Τζούνιορς να γίνει εκτός Αργεντινής προκειμένου να αποφευχθούν τα επεισόδια.

Ωστόσο, η Μπόκα επιμένει να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, γεγονός που έφερε το ξέσπασμα του προέδρου της Ρίβερ, Ροντόλφο Ντ΄ Ονόφριο, ο ο οποίος επιτέθηκε τη Μπόκα για το γεγονός ότι δεν θέλει να αγωνιστεί και τόνισε η Ρίβερ παίζει ακόμα και στο... φεγγάρι!

"Φτάνει με τα λόγια, πρέπει να έρθετε να αγωνιστείτε. Πρέπει να κρατήσετε το λόγο σας, εμείς παίζουμε ακόμα και στο φεγγάρι.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας υπέγραψε μαζί μου το έγγραφ που μας έδωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Λατινικής Αμερικής, έδωσε το λόγο του μπροστά μου και στον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Θα πρέπει να ξεχάσει τα λόγια που του λένε και να κρατήσει το λόγο του. Είμαι πολύ πικραμένος για αυτό που συνέβη και ελπίζω να καταλήξουμε σε συμφωνία το συντομότερο δυνατό.

Συμφωνήσαμε να αναβάλλουμε τον τελικό για 24 ώρες όμως δεν είχα φανταστεί τότε ότι θα ετοιμαζόταν να ζητήσει να πάρει το ματς στα χαρτιά", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των "μιλιονάριος".