Facebook Pixel Με αγάπη δεν γεμίζεις το στομάχι!
| 2011-09-05 23:45:00

Με αγάπη δεν γεμίζεις το στομάχι!

Με αγάπη δεν γεμίζεις το στομάχι!

Πέντε ώρες τα έλεγαν Αδαμίδης και Νοτιάς με θέμα το μέλλον της ΑΕΚ, για να βγάλουν μία ανακοίνωση πέντε αράδες ότι αγαπιούνται μεταξύ τους. Λεφτά φυσικά δεν έχουν, ωστόσο, αυτό είναι το ζητούμενο

Τέσσερις και κάτι ώρες διήρκησε η συνάντηση του προέδρου της ΑΕΚ, Σταύρου Αδαμίδη με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Νίκο Νοτιά, παρουσία στελεχών της διοίκησης, στα γραφεία της Μεσογαία Α.Ε. Η Ένωση περνάει οικονομικό αδιέξοδο, χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση για να τρέξει το μαγαζί και όμως, ύστερα από τις μαραθώνιες συζητήσεις, λύση δεν βρέθηκε!

Σύμπνοια με... διαφωνίες

Μόνο μία ανακοίνωση πέντε γραμμών βγήκε, όπου υποστηρίζεται, ότι υπάρχει κλίμα σύμπνοιας. Βέβαια με αγάπες και καλό κλίμα δεν γεμίζεις το στομάχι των απλήρωτων ποδοσφαιριστών και υπάλληλων που έχουν να δούνε το χρώμα του χρήματος εδώ και πολλούς μήνες. Σημειωτέον δε, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση υπήρξαν αρκετές διαφωνίες...

"Έγινε μία πολύ εποικοδομητική συνάντηση μεταξύ του κ. Νίκου Νοτιά και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, σε άριστο όπως πάντα κλίμα απόλυτης σύμπνοιας.

Συζητήθηκαν διεξοδικά τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και συνεχίζουμε τις συζητήσεις και επαφές, προκειμένου να βρεθεί μία βιώσιμη λύση για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περαιτέρω ανακοινώσεις", ανέφερε το δελτίο Τύπου που βγήκε από την ΠΑΕ μερικά λεπτά πριν τις δώδεκα τα μεσάνυχτα.

"Το καλύτερο για την ΑΕΚ"

Φεύγοντας από τα γραφεία της οδού Κηφισίας, ο Σταύρος Αδαμίδης αρκέστηκε να πει: "ψάχνουμε να βρούμε βιώσιμες λύσεις για το μέλλον της ομάδας", ενώ λακωνικότερος ήταν ο Νίκος Νοτιάς ο οποίος απλά είπε: "Θα κάνουμε το καλύτερο για το μέλλον της ΑΕΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags