Facebook Pixel Λεφτά δεν βάζουν, τα πρωτοσέλιδα τους νοιάζουν!
| 2011-09-06 01:27:00

Λεφτά δεν βάζουν, τα πρωτοσέλιδα τους νοιάζουν!

Λεφτά δεν βάζουν, τα πρωτοσέλιδα τους νοιάζουν!

Αρκετές οι διαφωνίες και τα παράπονα του Νοτιά στη συνάντηση με τον Αδαμίδη, παρά το "άριστο κλίμα" που αναφέρει η ΠΑΕ. Μέχρι και για τα πολλά πρωτοσέλιδα του Παππά έγινε συζήτηση!
 

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την πολύωρη συνάντηση μεταξύ των Σταύρου Αδαμίδη και Νίκου Νοτιά για το μέλλον της ομάδας, γίνεται λόγος για άριστο κλίμα και τονίζεται η αγάπη όλων προς τον σύλλογο. Ωστόσο, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, με την «αγάπη δεν γεμίζεις το στομάχι». Από την κρίσιμη λοιπόν συνάντηση δεν βγήκε κάποιο συμπέρασμα και ουσιαστικά δεν βρέθηκε λύση!

Η Ένωση πρέπει άμεσα να βρει 2 εκατομμύρια ευρώ για την βιωσιμότητα της, χρήματα τα οποία ο Νοτιάς ξεκαθάρισε πως δεν είναι πρόθυμος να δώσει. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ενημερώθηκε αρχικά λεπτομερώς για την οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ και στην συνέχεια άρχισε τις… παρατηρήσεις. Ο Νοτιάς άφησε να εννοηθεί με τα λεγόμενά του πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση της ΑΕΚ φέρει και η νυν διοίκηση και παρά το γεγονός πως εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τις περικοπές που έχουν γίνει, τόνισε πως θα έπρεπε η μαύρη τρύπα να έχει κλείσει κι άλλο.

Ο Νοτιάς ανέφερε πως θα συνεχίσει να ψάχνει για… συμπαίκτη προκειμένου να βοηθήσει οικονομικά την εταιρεία, ωστόσο σημείωσε με νόημα, πως δεν προτίθεται να πληρώσει ο ίδιος τα λάθη άλλων. Σε αυτό το σημείο η συζήτηση έφτασε και στον Πέτρο Παππά και στην απόφασή του να δώσει τις μετοχές του στους supporters, με τον Νεοϋορκέζο μεγαλομέτοχο να εμφανίζεται δυσαρεστημένος, επειδή τον τελευταίο χρόνο όταν ο Παππάς έδινε λεφτά και… μπάλωνε τρύπες, από την ΠΑΕ τον επικοινωνούσαν ως σωτήρα της ομάδας και την επόμενη ημέρα ήταν πρωτοσελίδο με την… απαραίτητη βοήθεια της διοίκησης.

Η ΑΕΚ δηλαδή δεν έχει 2 εκατομμύρια ευρώ αυτή τη στιγμή για να καλύψει τρέχουσες ανάγκες και περσινές οφειλές, ακόμα και προς ποδοσφαιριστές, και οι Νοτιάς – Παππάς τσακώνονται για την… φιγούρα και τα πρωτοσέλιδα.

Η κατάσταση πλέον στον «Δικέφαλο» είναι οριακή και αν δεν βρεθεί άμεσα ο «συμπαίκτης» για να βάλει χρήματα στα ταμεία, τότε θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags