Πρόσφατο δημοσίευμα της "O' Jogo" έφερε και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του Ερνάνι, αναφέροντας ότι ο Πορτογάλος είχε προτάσεις από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά τις απέρριψε αμφότερες.
Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα, εκτός από τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ ο 27χρονος εξτρέμ είχε επίσης προτάσεις από τις Λεβάντε, Ρεν, Μπορντό, Κασίμπασα, Μπούρσασπορ, Ντιναμό Μόσχας, Γκιμαράες, καθώς και από Κίνα και Σαουδική Αραβία.
Παρόλα αυτά, προς επίρρωση των όσων σας έλεγε το Sportdog το καλοκαίρι, ο Ερνάνι προτιμάει να παραμείνει κάτοικος του Οπόρτο και να παλεύει για μια θέση στην 18άδα των "δράκων", παρά να συζητήσει με κάποια άλλη ομάδα ή ακόμα και την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog, το ενδιαφέρον των Ερυθρόλευκων που γράφτηκε ήταν απλά στη "σφαίρα" της φημολογίας, ενώ και το θέμα με την ΑΕΚ είχε ατονίσει και δεν ήταν τόσο "ζεστό" όσο παρουσιάζεται.
Το σίγουρο με τον Ερνάνι είναι ότι έκανε το πέρασμα του από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και μοιάζει πολύ δύσκολη η επιστροφή του στη χώρα μας, είτε στους Πειραιώτες, είτε στους Κιτρινόμαυρους, που η αλήθεια είναι ότι αναζητούν ενίσχυση στην θέση του εξτρέμ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πανικός στο Λιμάνι με αυτό το ρεπορτάζ - «Τρέμουν» οι χαφ του Ολυμπιακού - Θα έρθει αυτός;
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο