Νταμίρ Κάναντι - Ατρόμητος: Ο Νταμίρ Κάναντι εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τη δουλειά του στον Ατρόμητο, τον οποίο διατηρεί σταθερά στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το γεγονός, λοιπόν, ότι ο Αυστριακός τεχνικός έχει ανεβάσει πάρα πολύ τις μετοχές του και το όνομά του εμπλέκεται σε ουκ ολίγα σενάρια φαντάζει ως απόλυτα φυσιολογικά εξέλιξη.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η περίπτωση του Κάναντι έχει «παίξει» στα ρεπορτάζ των μεγάλων ελληνικών ομάδων, με τελευταία την ΑΕΚ. Όπως σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Αυστριακό τεχνικό, ο οποίος έχει πολλούς υποστηρικτές στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Κάναντι είναι ικανοποιημένος στον Ατρόμητο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει τα μάτια του ανοικτά για ανοικτές πόρτες ενόψει της συνέχειας. Μάλιστα, πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι ο 48χρονος προπονητής έχει υψηλές φιλοδοξίες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και στη Bundesliga!

Όπως λέγεται στη μανατζερική πιάτσα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Αυστριακός τεχνικός έχει ανοίξει κανάλι επικοινωνίας με τον Πολ Κουτσολιάκο. Ο γνωστός ατζέντης «κόβει και ράβει» στην αγορά της Γερμανίας και οι επαφές του με τον Κάναντι αποτελούν ξεκάθαρο σημάδι ότι ο τεχνικός του Ατρομήτου «ψάχνεται» για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πληροφορία-βόμβα για τον Παναθηναϊκό! Κλείνει μεταγραφάρα για Γενάρη, έρχεται άμεσα ο...