Facebook Pixel Η Γιούβε στη νέα εποχή! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2011-09-08 00:01:00

Η Γιούβε στη νέα εποχή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γιούβε στη νέα εποχή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 8η Σεπτεμβρίου του 2011 θα μείνει στην ιστορία της Γιουβέντους και του Calcio ως η μέρα που εγκαινιάστηκε το πρώτο ιδιόκτητο γήπεδο στην Ιταλία και εμείς σας το παρουσιάζουμε!

Το Campionato τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 ήταν πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης, αλλά εδώ και δέκα χρόνια η πρώτη είναι πολύ μεγάλη. Λόγοι υπάρχουν πολλοί και ο Αντριάνο Γκαλιάνι, αντιπρόεδρος της Μίλαν και δεξί χέρι του Μπερλουσκόνι, φωνάζει εδώ και χρόνια ότι οι κύριοι –που συμβαίνει αυτό– είναι δύο: Η υψηλή φορολογία που δεν επιτρέπει σε μια ιταλική ομάδα να προσφέρει τα συμβόλαια των Ισπανών και το γεγονός ότι τα γήπεδα δεν είναι ιδιόκτητα αλλά ανήκουν στους δήμους ή στην Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή όπως συμβαίνει με το Ολίμπικο της Ρώμης.

Από τις αρχές του 2002 η Γιουβέντους έβαλε μπροστά για να γίνει η πρώτη ιταλική ομάδα με ιδιόκτητο γήπεδο, το οποίο θα είναι υπερσύγχρονο, καθαρά ποδοσφαιρικό και ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα, καθώς διαθέτει πάμπολλούς εμπορικούς χώρους! Γεγονός που μεταφράζεται σε δεκάδες εκατ. ευρώ έσοδα ετησίως!

Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags