Ολυμπιακός – Πέδρο Μαρτίνς: Φράνκο Σολδάνο λοιπόν. Αυτός ο εκλεκτός για την επίθεση του Ολυμπιακού, αυτός πλέον κοντά στο να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Πριν λίγες ώρες, κατατέθηκε επίσημη πρόταση στην Ουνιόν Σαντά Φε, πρόταση που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ξεπερνάει το 1,2 εκατ. ευρώ για τον Αργεντινό επιθετικό και που κατά τα διοικητικά στελέχη της Ουνιόν μοιάζει ικανοποιητική για να δηλώνουν πως η απόσταση που πλέον χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μικρή.

Με τον ποδοσφαιριστή, πρόβλημα δεν υπάρχει. Καιρό τώρα, ο 24χρονος φουνταριστός ήταν μια απολύτως ελεγχόμενη περίπτωση για τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι όμως του οποίου επιθυμούσαν και είχαν ψηλότερα στη λίστα τους για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έναν πιο «ψημένο» στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά δρώμενα ποδοσφαιριστή. Ασχολήθηκαν με πολλές περιπτώσεις, δύο πρόκριναν στην τελική ευθεία, ήταν όμως πολύ ακριβές αμφότερες, με αποτέλεσμα να «ενεργοποιήσουν» ξανά τον Σολδάνο.


 

Σολδάνο, για τον οποίο έτσι κι αλλιώς θα γίνονταν κίνηση αφού το καλοκαίρι έμενε ελεύθερος. Και στον Ολυμπιακό όλοι όσοι ασχολήθηκαν μαζί του συμφωνούσαν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή. Σε ιδανική ηλικία (24),  στο στιλ του επιθετικού που έχει ανάγκη η ομάδα, παίκτης που είχε την έγκριση του Πέδρο Μαρτίνς (βασικό πλέον…), έχει το γκολ – και κυρίως τα τελειώματα στην περιοχή -,  όλα ικανά να αντισταθμίσουν το γεγονός πως δεδομένα, όπως κάθε Λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής που έρχεται από τη Ν. Αμερική, θα χρειαστεί κάποιο διάστημα προσαρμογής.

Σε κάθε περίπτωση όμως, στον Ολυμπιακό έκριναν πως η επένδυση που κάνουν με τον Σολδάνο δεν πρέπει να έχει ορίζοντα… μηνών και σε συνδυασμό με την επιθυμία του Μαρτίνς να έχει τον φορ που θέλει διαθέσιμο Πρωτοχρονιά, αποφάσισαν να επιστρέψουν στο «κυνήγι» της απόκτησης του 24χρονου επιθετικού.  Όχι εν όψει  καλοκαιριού, αλλά άμεσα.

Η συγκεκριμένη προσθήκη, για να κοιτάξουμε και την επόμενη μέρα, προφανώς σημαίνει πως πλέον, Σολδάνο, Γκερέρο, Χασάν δεν χωράνε, όλοι, στον Ολυμπιακό. Προφανέστερα, αυτός που είναι σε δυσχερέστερη θέση αναφορικά με την παραμονή του στην ομάδα είναι ο Αιγύπτιος φουνταριστός, ο οποίος και δανεικός αγωνίζεται από την Μπράγκα, αλλά και δεν έχει ικανοποιήσει με τις μέχρι στιγμής (λιγοστές εξαιτίας των συνεχόμενων τραυματισμών του) εμφανίσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Τρομερό! Άσος του Ολυμπιακού υποψήφιος για την Χρυσή Μπάλα - Το αξίζει!