Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Ουνιόν Σάντα Φε για τον Φράνκο Σολδάνο. Η πρόταση των «ερυθρόλευκων» έφτασε χτες στα γραφεία του αργεντίνικου συλλόγου και έκτοτε, τα δύο clubs βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή. 

Συμφωνία, όπως μεταδόθηκε χτες, δεν υπάρχει. Μάλιστα, σήμερα ήρθε στο φως η αρνητική απάντηση της Ουνιόν στην πρώτη πρόταση των Πειραιωτών και φαίνεται ότι η ομάδα της Αργεντινής θα κάνει "σκληρά" παζάρια για τον ποδοσφαιριστή.

Το sportdog, όμως, είναι σε θέση να γνωρίζει πως η συμφωνία δεν είναι μακριά, αλλά δεν έχει – σε καμία περίπτωση – οριστικοποιηθεί. Οπως μεταφέρθηκε στον «σκύλο» από πηγή πολύ κοντά στις διαπραγματεύσεις και την μεταφέρουμε αυτολεξεί στα αγγλικά, όπου και έγινε το λογοπαίγνιο, το deal είναι «close, not closed», δηλαδή είναι κοντά, αλλά όχι και κλεισμένο. Προφανώς οι Αργεντίνοι επιδιώκουν κάτι περισσότερο για να πουν το "ναι" από την πρόταση του Ολυμπιακού που ξεπερνάει κατά τι το 1 εκατ. ευρώ. 

Εξελίξεις οριστικές αναμένονται άμεσα, ίσως και εντός της ημέρας, και μετά το – εκτός θεαματικού πλέον απροόπτου – ευτυχές τέλος της συγκεκριμένης διαπραγμάτευσης, θα ακολουθήσει αυτή με τον ίδιο τον Σολδάνο.

Διαπραγμάτευση που αναμένεται να είναι σαφώς «ευκολότερη» για τον Ολυμπιακό, αφού όπως κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει, ο 24χρονος φορ είναι υπό απόλυτο κοντρόλ, εδώ και τουλάχιστον 1,5 μήνα, έχει μιλήσει με τον Πέδρο Μαρτίνς, του αρέσει η προοπτική του ερχομού στον Πειραιά και γι’ αυτόν τον λόγο έχει «παγώσει» οποιαδήποτε άλλη διαπραγμάτευση, με οποιαδήποτε άλλη ομάδα κάνοντας και αυτός από την πλευρά του σαφή την επιθυμία του για την μετακόμιση του στον Ολυμπιακό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα «σκάει» χοντρά για τον εκλεκτό της επίθεσης ο Μαρινάκης – Ποιον… διώχνει Μαρτίνς!