Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Ποτέ μη λες ποτέ λοιπόν. Ο Ολυμπιακός με επίσημη διαρροή του ξεκαθάρισε πως σταματάει τις διαπραγματεύσεις με την Ουνιόν Σάντα Φε για την αγορά του Φράνκο Σολδάνο, ενοχλημένος από την στάση του προέδρου της αργεντινίκης ομάδας, ο οποίος συνεχώς έκανε «παιχνίδια».



Φυσικά, ο Σολδάνο, ως στόχος, δεν «καίγεται». Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν στην ένταξη του στο ρόστερ και θα το κάνουν ανεξαρτήτως αν μπορούν να τον φέρουν στο λιμάνι από τώρα. Αξιοποιώντας λοιπόν την συμφωνία που ουσιαστικά υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή, θα τον υπογράψουν από την Πρωτοχρονιά, με τον ίδιο να έρχεται Πειραιά όταν τελειώσει το συμβόλαιο του, το προσεχές καλοκαίρι.

Και με αυτήν την συμφωνία, προφανώς ενημερώνοντας και τον σύλλογο του, θα επιδιώξουν (ή πιέσουν…) σε αλλαγή στάσης εκ μέρους των ιθυνόντων της Ουνιόν, μήπως και έτσι – στο πλαίσιο των αρχικών συζητήσεων – καταφέρουν και αγοράσουν τώρα τον Σολδάνο.

Εννοείται φυσικά, πως η καλοκαιρινή προοπτική ένταξης του 24χρονου Αργεντινού δεν λύνει το πρόβλημα που υπάρχει για άμεση ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, με τον Ολυμπιακό πλέον να ξεκινάει, ουσιαστικά από την αρχή, ξανά το «ξεσκόνισμα» περιπτώσεων που είναι εφικτές οικονομικά και παράλληλα σύμφυτες με την – καλοκαιρινή όπως έχουν τώρα τα πράγματα – προσθήκη και του Σολδάνο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξέλιξη-φωτιά στο σήριαλ Σολδάνο - Τρομερή αντίδραση του Αργεντινού μετά το... ναυάγιο με Ολυμπιακό!