Φράνκο Σολδάνο - Ολυμπιακός: Μια ημέρα μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Φράνκο Σολδάνο, δημοσίευμα από την Αργεντινή υποστηρίζει ότι υπήρξε ανατροπή στην υπόθεση και πως ο επιθετικός της Ουνιόν Σάντα Φε αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στην Ελλάδα για να κλείσει η μεταγραφή!

Συγκεκριμένα, το Ellitoral.com αναφέρει πως η Ουνιόν έκανε πίσω στις απαιτήσεις της προκειμένου να μη χαλάσει το deal και τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό για τον Αργεντινό επιθετικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δύο ομάδες συμφώνησαν στην παραχώρηση του 75% των δικαιωμάτων του παίκτη (σ.σ. το 25% δεν ανήκει στην Ουνιόν) αντί ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την ομάδα της Αργεντινής να κρατά ποσοστό μεταπώλησης του τάξεως του 20%. Επίσης, θα υπάρχει ένα μπόνους για την Ουνιόν εάν ο Αργεντινός άσος αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League με τον Ολυμπιακό το 2019.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο Σολδάνο ταξιδεύει άμεσα στην Ελλάδα για την επισημοποίηση της συμφωνίας, έχοντας μαζί του τον Ερνάν Ρουμπιόλα, δικηγόρο της οικογενείας του 24χρονου ποδοσφαιριστή.