Ολυμπιακός – Φράνκο Σολδάνο – Πέδρο Μαρτίνς: Ανατροπή στην… ανατροπή φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση του επιθετικού που ψάχνει ο Ολυμπιακός.

Παρά την χθεσινή ενημέρωση περί απόσυρσης από την υπόθεση του Φράνκο Σολδάνο, δημοσιεύματα από την Αργεντινή ανέφεραν την Παρασκευή πως τελικά η Ουνιόν Σάντα Φε υποχώρησε στις οικονομικές απαιτήσεις και πλέον βρισκόμαστε πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία.

Ο 24χρονος φορ άλλωστε, πιέζει πάρα πολύ για να έρθει στον Ολυμπιακό, ενώ και από το Λιμάνι δεν έκρυψαν ποτέ, πως είναι μία από τις βασικές τους μεταγραφικές επιλογές για την κορυφή της επίθεσης.



Ο Σολδάνο αρέσει πάρα πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ θετική άποψη έχουν εκφράσει τόσο ο Κριστιάν Καρεμπέ όσο και Φρανσουά Μοντεστό, οι οποίοι τον έχουν τσεκάρει και έχουν δώσει το σχετικό «οκ».

Η επικείμενη λοιπόν έλευση του Αργεντινού, όπως σας έχει ενημερώσει ξανά το Sportdog.gr, αναμένεται να φέρει αλλαγές στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, καθώς πλέον θα υπάρχουν τέσσερις επιθετικοί, για μία ουσιαστικά θέση (στο σύστημα 4-2-3-1 που προτιμάει ο Μαρτίνς).

Γι’ αυτοί λοιπόν και ο Ολυμπιακός προτίθεται να… αδειάσει μία θέση στην επίθεση, κάτι που σημαίνει ότι ένας εκ των Γκερέρο, Χασάν και Μάνου, είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται σε διαφορετική ομάδα για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση μέχρι πρότινος και κυρίως λόγων των συχνών τραυματισμών του αλλά και το γεγονός πως βρίσκεται στην Ελλάδα με τη μορφή δανεισμού, ήταν ο Χασάν. Ο Αιγύπτιος παρότι έχει κάνει κάποιες καλές εμφανίσεις, δεν έχει το εύκολο γκολ, έχει χάσει πολλά ματς, ενώ αν το αποφασίσουν οι Πειραιώτες, μπορούν να διακόψουν τον δανεισμό του από την Μπράγκα.



Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορεί έντονη η φημολογία περί μίας ακόμα ανατροπής στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, καθώς δεν αποκλείεται να αποχωρήσει τελικά ο Μάνος. Ο Έλληνας φορ δεν έχει πείσει τον Μαρτίνς, δεν έπαιξε βασικός ακόμα και όταν η μοναδικός υγιής φορ στο ρόστερ, ενώ ήδη οι «Ερυθρόλευκοι» έχουν ενοχλήσεις από τις μισές ομάδες της Σούπερ Λιγκ, που τον θέλουν δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέο όνομα για την επίθεση του Ολυμπιακού - Ποιος Σολδάνο; Χτυπάει φορ από το «Σαμπιονά»!