ΑΕΚ - Δημήτρης Μελισσανίδης: Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς και πλέον «φουλάρει» για δύο ακόμα κινήσεις. Η μια θα αφορά την απόκτηση ενός δεύτερου αμυντικού χαφ μετά τον Σέρβο άσο και η έτερη θα είναι κίνηση για ενίσχυση στις θέσεις των εξτρέμ.

Σχετικά με τις αναμενόμενες προσθήκες, πάντως, οι άνθρωποι της Ένωσης αναμένεται συγκριτικά να δώσουν μεγαλύτερο βάρος στην απόκτηση παίκτη για τα άκρα, τουλάχιστον σε ό, τι αφορά το οικονομικό κομμάτι

Η ΑΕΚ στοχεύει να ενισχυθεί με εξτρέμ από το «πάνω ράφι». Γι’ αυτό και οι παράγοντες της Ένωσης «ψάχνονται» για να βρουν τον εκλεκτό, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει οπωσδήποτε έναν ποδοσφαιριστή ικανό να μπει άμεσα στην ενδεκάδα και να κάνει τη διαφορά.

Μάλιστα, για τον παίκτη που θα έρθει πιθανότατα θα γίνει και σημαντική οικονομική υπέρβαση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, οι παράγοντες της πρωταθλήτριας Ελλάδας σκοπεύουν να διαθέσουν το μεγαλύτερο μέρος του μεταγραφικού μπάτζετ για την απόκτηση εξτρέμ.

Το διαθέσιμο μπάτζετ για μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο ανέρχεται περίπου στο 1.000.000 ευρώ, το μεγαλύτερος μέρος του οποίοι αναμένεται να διατεθεί για τον εκλεκτό στα «φτερά» της Ένωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nέα «βόμβα» Μελισσανίδη - Αυτόν φέρνει μετά τον Κρστίτσιτς - Εκτοξεύει την ΑΕΚ και «ρίχνει» το ΟΑΚΑ