Φράνκο Σολδάνο - Ολυμπιακός: Το... σίριαλ που εκτυλίχθηκε με τη μεταγραφή του Φράνκο Σολδάνο έλαβε και επίσημα τέλος, αφού ο Αργεντινός άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Ο 24χρονος φορ έφτασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ελλάδα, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία υπέγραψε συμβόλαιο με διάρκεια 4,5 χρόνια στον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά στις αποδοχές του, αυτές ξεκινούν από 400.000 ευρώ, όμως θα αυξάνονται κλιμακωτά ανά σεζόν.

Ο συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ουνιόν Σάντα Φε ανήλθε στις 750.000 ευρώ για το -περίπου- 85% των δικαιωμάτων του παίκτη, με τον ίδιο και την πρώην ομάδα του να διατηρούν ένα μικρό ποσοστό.

Επίσης, η Ουνιόν θα διατηρήσει επίσης ένα ποσοστό μεταπώλησης 15%, το οποίο θα ισχύσει για μελλοντική πώληση του παίκτη από τους Πειραιώτες για ποσό άνω του 1,5 εκατ. ευρώ. Έπειτα, υπάρχουν και δύο διαφορετικά μπόνους στόχων. Αρχικά, αν ο Σολδάνο παίξει στο 75% των αγώνων του Ολυμπιακού τον επόμενο 1,5 χρόνο, η Ουνιόν θα λάβει άλλες 200.000 ευρώ. Δεύτερον, οι Αργεντινοί θα καρπωθούν ακόμη ένα μπόνους 200.000, αν ο Ολυμπιακός παίξει στα προκριματικά του επόμενου Champions League, αν δηλαδή καταλάβει την 1η ή 2η θέση στη Super League.