Facebook Pixel Ολυμπιακός: «Δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα για Γιαννιώτη στον Ολυμπιακό»
| 2019-01-07 12:42:00

Ρεπόρτερ του Ολυμπιακού για Γιαννιώτη: «Θα είναι έκπληξη - Αναζητείται αντικαταστάτης» (ηχητικό)

Sportdog Team
Ρεπόρτερ του Ολυμπιακού για Γιαννιώτη: «Θα είναι έκπληξη - Αναζητείται αντικαταστάτης» (ηχητικό)

Τι συμβαίνει με τον Έλληνα κίπερ και τον... Σολδάνο;

Ολυμπιακός: Ο Ανδρέας Γιαννιώτης βρίσκεται προ της εξόδου από τον Ολυμπιακό και ο Νίκος Σταματέλος τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα και να παραμείνει στο λιμάνι ο παίκτης, την ώρα που αναζητείται ο αντικαταστάτης του.

Ο ρεπόρτερ των Ερυθρολεύκων ανέλυσε και το ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη που έρχεται, λέγοντας ότι ο Φράνκο Σολδάνο δεν θα είναι πιθανότατα στην αποστολή.

«Θα είναι μεγάλη έκπληξη να αλλάξουν τα δεδομένα για τον Γιαννιώτη έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει παντού για αναπληρωματικό τερματοφύλακα. Και στην Ελλάδα, και στην Πορτογαλία και γενικά στο εξωτερικό», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. 

«Δεν θα κάνει πολλές αλλαγές με βάση αυτούς που θεωρεί βασικούς ο Μαρτίνς, γιατί υπολογίζει τον αντίπαλο. Ο Σισέ και ο Ομάρ είχαν κάποια μικροπροβλήματα και θα μείνουν εκτός, οπότε είναι πιθανό να δούμε τον Μεριά και τον Τοροσίδη βασικούς, όπως και τον Μασούρα. Ο Σολδάνο θέλει να παίξει, αλλά ίσως να μην είναι ούτε στην αποστολή», είπε για το παιχνίδι Κυπέλλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags