ΑΕΚ: Η Ένωση τσεκάρει τις διαθέσιμες περιπτώσεις εξτρέμ στην αγορά και πορτογαλικά δημοσιεύματα συνδέουν την πρωταθλήτρια Ελλάδας με την περίπτωση του Κάρλος Μανέ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «O Jogo», η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει κρούση στην πορτογαλική ομάδα για τον δανεισμό του Κάρλος Μανέ, ενώ η ίδια η Σπόρτινγκ φέρεται να είναι θετική σε μια τέτοια εξέλιξη ώστε ο παίκτης να παραχωρηθεί ως δανεικός και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Αντίστοιχα, η πορτογαλική εφημερίδα τονίζει ότι στη λίστα της Ένωσης παραμένει και ο Ματέους Περέιρα, που επίσης ανήκει στον πορτογαλικό σύλλογο.
Πάντως, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την πλευρά της ΑΕΚ, αμφότεροι οι παίκτες βρίσκονται στη λίστα της ομάδας, δίχως όμως να έχει υπάρξει κάποια προχωρημένη εξέλιξη. Άλλωστε, πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση της υπόθεσης του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο