Facebook Pixel Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ: Ανελέητο κράξιμο για την ήττα στην Πάτρα
| 2019-01-08 19:43:00

«Καντήλια» ΠΑΟΚτσήδων: «Ντροπή, καφενείο χωρίς Πρίγιο – Διώξτε τον θα χάσουμε το πρωτάθλημα»

Sportdog Team
«Καντήλια» ΠΑΟΚτσήδων: «Ντροπή, καφενείο χωρίς Πρίγιο – Διώξτε τον θα χάσουμε το πρωτάθλημα»

Ασπρόμαυρο ξέσπασμα μετά την ήττα στην Πάτρα.

Παναχαϊκή – ΠΑΟΚ: Λαϊκά δικαστήρια στήθηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του ΠΑΟΚ μετά την ήττα από την Παναχαϊκή. Οι φίλοι του Δικεφάλου γέμισαν με μηνύματα απογοήτευσης τη σελίδα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στο Facebook όπου ξέσπασαν για την εικόνα της ομάδας τους και το αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι ΠΑΟΚτσήδες τα έχωσαν στους παίκτες, ζήτησαν μεταγραφές, ενώ στο απυρόβλητο δεν έμεινε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος δέχτηκε πυρά και στην ΠΑΕ μεταφέρθηκε το μήνυμα για αλλαγή προπονητή. Φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο το θέμα Πρίγιοβιτς. Το Sportdog συγκέντρωσε τα πιο ενδιαφέροντα από τα σχόλια και σας τα παρουσιάζει:

Άντε πανηγυρίστε που χάσαμε στο κύπελλο για να επικεντρωθούμε στο πρωταθλημα. ΠΑΕ να χαίρεσαι τους γλύφτες με τα fake προφιλ αλλα ο λαός του ΠΑΟΚ πάντα θα κανει κριτική. Οχι με 60 μυρια μπατζετ θα χάνουμε απο την Παναχαική οντας ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ απο αυτους και δεν θα τα χώνουμε. Χωρίς μηχανάκι στο κέντρο απο πέρσι το χειμώνα και φέραμε τελη αυγούστου καποιον βερνμπλουμ. Η ομάδα χωρις σοβαρό αξονα απο την αρχή της σεζόν χωρις επιθετικό πλανο και τους φορ μας να ξελασπώνουν καθε ματς. Ο μόνος λόγος που ειμαστε πρωτοι ειναι η αμυντική 5άδα και οι φορ. Και μεσα σε όλα αυτα έχεις και τους αιώνιους ντεφορμαρισμένους μαλεζά σάχοβ ελ καντούρι πέλκα να φιγουράρουν στην εντεκάδα και να μην πέρνει ευκαιρία κανεις απο την καλύτερη ακαδημία στη Ελλάδα. Αλλά ξέχασα. Το πρόβλημα ειναι να μην κανουμε εκδρομές γιατι «μας την έχουν στημένη»

Να φανταστώ πάμε για πρωτάθλημα μόνο τώρα έτσι;!Παίκτης Κιτσιου ΔΕΝ υπάρχει!!!Κάτσε τώρα που θα φύγει και ο Πριγιο το βλέπω το έργο.Απο τα καντήλια που θα Ρίχνουμε ο Άγιος Πέτρος θα κατέβει σημαιοφόρος!

Περιμενοντας τον αντιτσιμιροτ, κανα ακραιο μπακ και κανα στοπερ γιατι με 2 ενεργα στοπερ ειμαστε ροστερ καφενειου και οχι κανονικη ομαδα. Αλλα μεχρι την 31 γεναρη εχουμε ακομη. Μην βιαζεστε

Βγάζεις τον ουαρντα για να βάλεις ποιον ; Τον ανύπαρκτο Πέλκα ;;; Παίκτης κιτσίου απλά δεν υπάρχει ούτε σέντρα το παλικάρι το ίδιο και ο τοσκα ανυπαρκτοι

Ο κιτσιου θυμιζει βυντρα στα νιάτα του...

ΥΓ παικτες ελ κατουρι λημνιος και μαλεζαν δεν υπαρχουν

ΥΓ 2 εμεις γκρινιαζουμε ναι..ειμαστε μιρλες

Οχι ρε μην κανετε κριτικη ειστε αντιπαοκτσηδες μιζεροι δεν βλεπετε τι μπαλαρα παιζουμε?

Φυγεεε πριγιοβιτς από αυτό το τσίρκο.

Φύγε να σωθείς παιχταρα.

Δεν θέλω τέτοιους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ.... Θέλουν και συμβόλαια με παραπάνω αποδοχές

Ξυπνήστε ρε,κάντε τις κινήσεις που πρέπει,πάλι μόνοι μας θα το χάσουμε;τυφλοί είστε;

Το απεριόριστο ροστερ και οι 2 ισαξιες ενδεκάδες

Θα πονέσουμε πολύ αν φύγει ο Πριγιο...Κοίτα χάλια!!!

Αν δεν κερδισετε την τριπολη μην ανεβειτε θεσσαλονικη

Ντροπή ! Μαύρη μέρα .Αυτό το πράγμα δεν είναι μπάλα...και έχει παραγινει.. Λουτσεσκου δεν θέλεις και το κύπελλο μήπως?Αν θες πρωτάθλημα πέρνα από την Τρίπολη αλλιώς δεν βλέπω ούτε πρωτάθλημα με τέτοιο ποδόσφαιρο..

Δεν έχετε ντροπή, φιλότιμο καθόλου, είσαι ΠΑΟΚ πηγαίνεις για το ΝΤΑΜΠΛ φέτος και παίζεις για το κύπελλο μ- ομάδα Β' κατηγορίας και χάνεις... Βρε ουστ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ που σας ενδιαφέρει μόνο να πληρώσει ο πρόεδρος της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας ΙΒΆΝ ΣΑΒΒΊΔΗΣ ΆΡΧΟΝΤΑΣ

προπονητη ποτε θα παρουμε???5μηνες περασαν..αμα χασουμε κ στο πρωταθλημα μονο?λουτσεσκου η ΜΕΝΤΑΛΙΤΗ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ...ΤΑΚΗ Ε ΤΑΚΗ!

Διώξτε τον Ρουμάνο πρίν χάσουμε και το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί ο άνθρωπος τι άλλο πρέπει να γίνει δλδ. Μάς γλεντάει μια Παναχαϊκή έλεος

Δικαιολογίες τέλος, τραγική εμφάνιση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Καυτό» ρεπορτάζ Καίσαρη για Πρίγιοβιτς - Πληροφορίες «φωτιά» από Τούμπα που τα ανατρέπουν όλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags