Σίγουρα το Διοικητικό Συμβούλιο της 9ης Σεπτεμβρίου του 2011 είναι ιστορικό για τον Παναθηναϊκό. Για πρώτη φορά η συνεδρίαση θα γίνει χωρίς εκπροσώπους της οικογένειας Βαρδινογιάννη, ενώ σε περίπτωση παραίτησης όλου του σώματος, το Πρωτοδικείου θα είναι πιο ορατό από ποτέ.

Μετά την παραίτηση των 6 συμβούλων που πρόσκεινται στην οικογένεια, αλλά και του Παναγιώτη Δάβαρη, η συνεδρίαση θα γίνει με 13 μέλη, εφόσον δώσουν όλα τα παρόν. Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα είναι εάν θα υπάρξουν νέες αποχωρήσεις και αν στο τέλος μείνουν λιγότερα από 11, οπότε αναγκαστικά το ΔΣ θα διαλυθεί και προκηρυχθεί Γενική Συνέλευση.

Εφόσον στη ΓΣ οι μέτοχοι δεν ενδιαφερθούν να στελεχώσουν το ΔΣ, τότε αναγκαστικά η ΠΑΕ θα καταφύγει στο Πρωτοδικείο για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης.

H παραίτηση-έκπληξη του μετόχου Δημήτρη Δάβαρη απόδεικνύει τη ρευστότητα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό και κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις. Το σίγουρο είναι πως εν μέσω μίας "φουρτούνας", το ΔΣ και ο Δημήτρης Γόντικας καλούνται να κρατήσουν το τιμόνι μέχρι να βρεθεί λύση...

Πηγή: Prasinanea.gr