ΑΕΚ – Μαρίνος Ουζουνίδης: Σίγουρος για τους ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκε ο κόουτς της ΑΕΚ μετά το άνετο 4-0 στα Γιάννινα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως πάντα πίστευε στις δυνατότητές τους, εξήγησε πως αυτό που τους έλειπε ήταν η αυτοπεποίθηση και συμπλήρωσε ότι πρέπει πλέον να δουλέψουν με τις νέες προσθήκες, για να δουν εάν θα αλλάξει κάτι στην ομάδα, όπως για παράδειγμα ο σχηματισμός.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova: «Μπήκαμε όπως έπρεπε στο παιχνίδι. Θέλαμε από την αρχή να κυριαρχήσουμε και να κρατήσουμε την μπάλα.

Ποτέ δεν πρέπει να αμφισβητείς τους εαυτούς σου. Έχουμε καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Εάν παίζουμε σωστά και όπως πρέπει έχουμε πολλές δυνατότητες. Τα παιδιά έκαναν ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο λογικό ήταν να χαλαρώσουμε, αλλά όταν περνάς από μία τόσο δύσκολη έδρα, τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Αυτό που χρειαζόμαστε τώρα σαν γκρουπ, είναι να μαζευτούμε σαν ομάδα και να δούμε τι θα γίνει με τις προσθήκες. Αν θα αλλάξουμε σχηματισμό. Ποτέ δεν αμφέβαλα για την ομάδα. Μας έλειπε μία τέτοια εμφάνιση. Έπρεπε να βγάλουμε εγωισμό και ενέργεια. Αφού το έβγαλαν αυτό σήμερα τα παιδιά, η ποιότητα υπάρχει και λογικό ήταν να φτάσουμε στη νίκη».