Facebook Pixel Αθανάσιος Τζήλος - Παναθηναϊκός: Το πρώτο πρόστιμο μετά τον ξυλοδαρμό Τζήλου - Τιμωρήθηκε με 26.000 ευρώ ο πρόεδρος του Κισσαμικού
| 2019-01-16 23:40:00

Το πρώτο πρόστιμο μετά τον ξυλοδαρμό Τζήλου - «Καμπάνα» σε παράγοντα μετά από ματς του ΠΑΟ

Sportdog Team
Το πρώτο πρόστιμο μετά τον ξυλοδαρμό Τζήλου - «Καμπάνα» σε παράγοντα μετά από ματς του ΠΑΟ

Βαριά τιμωρία για κριτική κατά του διαιτητή.

Αθανάσιος Τζήλος - Παναθηναϊκός: Ο ξυλοδαρμός του διαιτητή, Αθανάσιου Τζήλου, επέφερε αλλαγές και μεγαλύτερη αυστηρότητα στις τιμωρίες παραγόντων για δυσμενείς κρίσεις κατά των ρέφερι.

Η πρώτη ποινή επεβλήθη στον πρόεδρο του Κισσαμικού, Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 26.000 ευρώ για την αιχμηρή ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ κατά του διαιτητή Αριστεοτέλη Διαμαντόπουλου μετά από το πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής μεταξύ άλλων:

«Σε ένα παιχνίδι-γιορτή, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρόσφεραν ωραίο θέαμα και πολλές φάσεις στους φιλάθλους που είχαν δυναμική παρουσία στο γήπεδο Περιβολίων, αλλά και σε όσους το παρακολούθησαν από την τηλεόραση ο κ. Διαμαντόπουλος φρόντισε να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Δυστυχώς γι’ αυτόν όλη η Ελλάδα είδε την “εφεύρεσή” του στο ακυρωθέν γκολ της ομάδας μας για χέρι που δεν υπήρξε ποτέ.

Γενικότερα μετά την ισοφάριση – την οποία προσπάθησε ο ίδιος να αποτρέψει – ο κ. Διαμαντόπουλος έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός, που είναι μεγάλη ομάδα και δεν έχει ανάγκη τη βοήθεια της διαιτησίας».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags