Καλύτερη άποψη φαίνεται πως έχει για τον τωρινό Παναθηναϊκό ο Ρούντολφ Γκέργκελι σε σχέση με τον Δημήτρη Γόντικα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού, κατά την άφιξή του σήμερα στην Ελλάδα έσταξε... μέλι για τους πράσινους και μεταξύ άλλων, ανέφερε πως «χαίρομαι πολύ που θα παίξω στον Παναθηναϊκό, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα». Λόγια που σίγουρα ειπώθηκαν κατόπιν... φροντιστηρίου, ωστόσο δείχνουν πως ο παίκτης έχει εξαιρετική άποψη για τον σύλλογο που θα αγωνίζεται και λόγια που «φτιάχνουν» και τον οπαδό.

Από την άλλη, ο Δημήτρης Γόντικας στις δηλώσεις που έκανε μετά το σημερινό Δ.Σ. δεν ήταν και τόσο... large. Το αντίθετο θα λέγαμε, αφού «μείωσε» αρκετά το μέγεθος του συλλόγου στον οποίο είναι πρόεδρος. Ο Γόντικας λοιπόν στην τελευταία ερώτηση που δέχθηκε για το μέλλον του «τριφυλλιού» απάντησε: «Ο Παναθηναϊκός είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη χώρα. Είναι πολύ μεγάλο το μέγεθος του. Υπάρχουν άξιοι και ικανοί άνθρωπο για να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό. Εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε».

Βλέπουμε λοιπόν μία... διάσταση απόψεων μεταξύ του ποδοσφαιριστή και του προέδρου. Ο Γκέργκελι δηλώνει μετά βεβαιότητας πως ήρθε στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας, «πουλώντας» έτσι και λίγο οπαδιλίκι, ενώ ο Γόντικας... κρατάει μικρό καλάθι και δεν βάζει το τριφύλλι στην κορυφή, δήλωση που σίγουρα δεν ηχεί και πολύ καλά στον κόσμο. Κανείς φίλαθλος δεν θέλει να ακούει πως η ομάδα του δεν είναι η καλύτερη ή η μεγαλύτερη, πόσω μάλλον όταν αυτός που το λέει, είναι ο πρόεδρος του συλλόγου!
Βέβαια, τα πολλά λόγια λέει ο λαός είναι φτώχεια, αλλά από την άλλη αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να πλακώσει!