Facebook Pixel ΑΕΚ - Superleague: Ένας ακόμα πονοκέφαλος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη!
| 2019-01-27 13:05:00

«Μπουρλότο» στα Σπάτα - Αυτός «κοντράρει» τον Μαρίνο - «Τρελάθηκε» γιατί δεν παίζει - Φήμες!

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Μπουρλότο» στα Σπάτα - Αυτός «κοντράρει» τον Μαρίνο - «Τρελάθηκε» γιατί δεν παίζει - Φήμες!

Άναψαν φωτιές στην ΑΕΚ απ' το πουθενά. Ποιος είναι ο... φασαριόζος;

ΑΕΚ - Superleague: Ένας ακόμα πονοκέφαλος για τον Μαρίνο Ουζουνίδη!

Επισημάναμε μέσα στην εβδομάδα τις… παρενέργειες και το παρασκήνιο του «κοψίματος» του Ούρος Τσόσιτς από την αποστολή της ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό. Σιγά σιγά, τα στόματα ανοίγουν και το ρεπορτάζ διανθίζεται, φέρνοντας τον Σέρβο να είναι χολωμένος από την απόφαση του Μαρίνου Ουζουνίδη να μην τον ξεκινήσει στο ματς των Ιωαννίνων με τον ΠΑΣ, στο… ποδαρικό για το 2019 στη Super League. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελά λεφτά «δίνει» σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ ο Ολυμπιακός - Θα σώσoυν τη χρονιά; Διαβάστε τον λόγο!

Και ως απόρροια αυτής της επιλογής, έκτοτε, ο Τσόσιτς να το έχει πάρει… κατάκαρδα και – κατά το κοινώς λεγόμενο – να «σέρνεται» στις προπονήσεις. Το μόνο δεδομένο από αυτό το σενάριο είναι το τελευταίο: πως δηλαδή η εικόνα του Σέρβου στις τελευταίες προπονήσεις της ΑΕΚ είναι ενός (όπως μεταφέρεται από το προπονητήριο της Ενωσης) περιπατητή, ενός προκλητικά συμπεριφερόμενου επαγγελματία, που μόνο τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό δεν δικαιολογεί με την εικόνα και την συμπεριφορά του.

Και αυτό, έχει προφανώς «χτυπήσει», όχι μόνο στον Ουζουνίδη, ο οποίος κόντρα στα όσα λέγονται και γράφονται, δεν είχε κάποιο τετ-α-τετ με τον Σέρβο (σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, εδώ και καιρό, από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ, ο Τσόσιτς είναι μέρος μιας συγκεκριμένης κλίκας που δεν βλέπει με τόσο καλό μάτι τον Ελληνα τεχνικό), αλλά και στους συμπαίκτες του, κάποιοι μάλιστα εκ των οποίων έχουν απευθυνθεί στον ίδιο ρωτώντας τον για το τι ακριβώς συμβαίνει.

Η κατάσταση δείχνει να κλιμακώνεται με τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών και σίγουρα όσο δεν βρίσκεται λύση εντός της ομάδας, εντός των αποδυτηρίων, αυτή η κλιμάκωση δεν θα σταματήσει. Και το σημαντικότερο, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι πως – ανεξαρτήτως της αιτίας –δεν φαίνεται καμία διάθεση από τις δύο πλευρές να κάνουν το βήμα για την επίλυση των όποιων παρεξηγήσεων έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Εξάλλου, και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ο Μαρίνος Ουζουνίδης και αν και πήρε στην αποστολή τον παίκτη τον άφησε για όλο το ματς στον πάγκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags