Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ενθουσιασμένος ο Μαρτίνς και οι παίκτες για την απόδοση του Γκιλιέρμε
| 2019-01-29 18:00:00

Φοβερή ανατροπή στον Ολυμπιακό - Ποιος έχει «τρελάνει» τον Μαρτίνς - Από... παγκίτης έγινε ηγέτης!

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Φοβερή ανατροπή στον Ολυμπιακό - Ποιος έχει «τρελάνει» τον Μαρτίνς - Από... παγκίτης έγινε ηγέτης!

Κάνει απίθανα πράγματα, τον αποθεώνουν οι συμπαίκτες του!

Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες πέρασαν άνετα από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης, επικρατώντας με 2-0 χάρη σε γκολ του Κώστα Φορτούνη και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Ωστόσο, εκτός των σκόρερ, που «καθάρισαν» με τα γκολ τους για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού ήταν ένας παίκτης που κάνει αθόρυβη αλλά ιδιαιτέρως αποτελεσματική δουλειά.

Ο λόγος για τον Γκιλιέρμε, ο οποίος σπανίως τραβά πάνω του τα βλέμματα, όμως όλοι στον Ολυμπιακό αναγνωρίζουν ότι ο Βραζιλιάνος είναι «κλειδί» για την ομάδα, αφού κάνει… όλες τις δουλειές στον χώρο του κέντρου.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος συγκέντρωσε πολλά «μπράβο» από τον Πέδρο Μαρτίνς μετά την αναμέτρηση της Τρίπολης, ούτε φυσικά το ότι ο Γκιλιέρμε έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα παρά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον άξονα των Πειραιωτών. O Πορτογάλος ποντάρει πάρα πολλά στον μέσο των Ερυθρολεύκων, θεωρώντας τον πλέον έναν από τους ηγέτες της ομάδας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο 27χρονος έχει κερδίσει τη συμπάθεια και τον σεβασμό των συμπαικτών του, όχι μόνο με όσα κάνει στο γήπεδο, αλλά και με τον χαρακτήρα του. Στο εσωτερικό των Ερυθρολεύκων όλοι λένε τα καλύτερα για τον Γκιλιέρμε, αναγνωρίζοντας την ποδοσφαιρική του ποιότητα και τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τους συμπαίκτες του.

Ο Βραζιλιάνος χρειάστηκε σημαντικό διάστημα προσαρμογής στον Πειραιά, όμως  στη συνέχεια «φόρτσαρε» και έχει ήδη αρχίσει να κάνει… απόσβεση για τη μεταγραφή του, που κόστισε ουκ ολίγα χρήματα στον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βόμβα» με Αραούχο - Αποφάσισε να γυρίσει στην Ελλάδα - Δεν είναι όμως μόνο για ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags