Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής λίστας του Ολυμπιακού, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε τελικά να μη συμπεριλάβει τον Φράνκο Σολδάνο στις τρεις αλλαγές που έκανε.

Ο Πορτογάλος κόουτς συμπεριέλαβε στις επιλογές του, αντί των Τουρέ, Γιαννιώτη και Ναουέλ, τους νεοαποκτηθέντες Λοντίγκιν, Ζιλ Ντίας και Μασούρα, ωστόσο άφησε εκτός τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Σολδάνο, με την απουσία φυσικά του Αργεντινού να προκαλεί μεγαλύτερο ντόρο.

Ο 24χρονος άσος μπορεί τελικά να ήταν ο «εκλεκτός» των Πειραιωτών για την κορυφή της επίθεσης, με τους Μαρτίνς και Καρεμπέ μάλιστα να έχουν εξαιρετική άποψη για την περίπτωσή του, ωστόσο ο παίκτης παρότι βρίσκεται στην Ελλάδα ακριβώς ένα μήνα, δεν πρόλαβε τελικά την προθεσμία για την Ευρώπη.



Ο Σολδάνο, που ντεμπούταρε στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει στο λιμάνι αυτά που περίμεναν, δεν έχει προσαρμοστεί στη νέα του ζωή και κυρίως στη νέα του ομάδα. Βέβαια, δεν είναι κάτι παράλογο, καθώς πρόκειται για ένα παιδί που φεύγει για πρώτη φορά από την Αργεντινή και σίγουρα θέλει χρόνο.

Έτσι λοιπόν, επειδή είναι ακόμα ανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, αλλά και διότι δεν έχει καταφέρει να... πείσει προς το παρόν τον προπονητή του, έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας και ο Μαρτίνς θα πάει στα παιχνίδια με την Ντιναμό Κιέβου με δύο επιθετικούς, τους Χασάν και Γκερέρο, και πολλά εξτρέμ, καθώς προτίμησε να συμπεριλάβει τους Μασούρα και Ζιλ Ντίας.

Κάτι αντίστοιχο βέβαια είχε κάνει και στην αρχή της σεζόν ο Πορτογάλος, όταν είχε αφήσει εκτός πλάνων για μεγάλο διάστημα τον Γκιλιέρμε μέχρι να βρεθεί στην κατάλληλη φόρμα. Kαι φυσικά τώρα ο Βραζιλιάνος αποδίδει τα αναμενόμενα κι είναι από τους κορυφαίους παίκτες των Πειραιωτών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κι όμως, έκανε μεταγραφάρα ο Μαρινάκης: Στα κόκκινα χαφ των 10 «μυρίων» - Τον «έστειλε» ο Ολιβέιρα!